سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://saba515.ParsiBlog.com
 


[ شنبه 93/10/13 ] [ 1:15 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]


[ شنبه 93/10/13 ] [ 1:13 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

دعایی برای در امان ماندن از شیطان

در احادیث وارد شده است که فرمودند در هنگام خطر گناه و وسوسه شیطان؛ شما بگوئید معاذالله؛ یعنی خود را به امان گاه و پناه گاه محکم الهی برسانید. اما نتیجه بخش بودن این ذکر شرایط و زمینه هایی دارد که باید آنها را نیز مدنظر داشت.

 

 در روایات ما متعدد آمده است که در هنگام خطر گناه بگوئید؛ معاذالله و وارد پناه گاه امن الهی شوید تا از آن گناه مصون بمانید:

 

1- آیت الله جوادی آملی در تبیین این احادیث این‌طور گفته‌اند که؛ گفتن تنها و صِرف، کاری از پیش نمی‌برد و اگر اشاره شده است که بگوئید معاذ الله، منظور آنست که به زبان دل بگوئید و به عبارت دیگر با گفتن این کلام، باید انسان وارد دژ و حصن محکم الهی شود تا از دسترس شیطان در امان باشد.

 

همان‌گونه در هنگام خطرات طبیعی نظیر جنگ و یا زلزله آژیر خطری شنیده می‌شود به این معنا که مردم وارد پناهگاه‌ها شوند، حال اگر کسی در جای خود بایستد و فقط این ندای (آژیر) خطر را بشنود و با خود بگوید که من باید به پناه گاه بروم و مدام نیز این جمله را در نزد خود تکرار کند اما قدم از قدم برنداشته و خود را به جای امنی نرساند قطعاً امنیتی برای او از گفتن و خواندن این جمله و شنیدن آن آژیر خطر حاصل نخواهد شد.

 

از همین قسم است آن احادیث وارده که فرمودند در هنگام خطر گناه و وسوسه شیطان؛ شما بگوئید معاذالله؛ یعنی خود را به امان گاه و پناه گاه محکم الهی برسانید.

 

2- عالم عقل و عالم مجردات به جهت یک پارچگی و صراحتی که در آن هست از هر نوع تشویشی مبری بوده و انسانی که ساکن آن ساحت است از هر نوع وسوسه ای در امان خواهد بود. اگر در روایات بسیار دیده می‌شود که از فضیلت تفکر و تأمل بر عبادت (عبادت ظاهری) نام برده شده است و یا اینکه برترین عبادات را در تفکر بیان نموده‌اند " تفکر الساعة افضل من عبادت الثقلین" سِرَّش در این است که؛ تفکّر و تأمّل انسان را از خیال و وهم - که عوالم متزلزل و متشابهی‌اند- به عالَم عقل که جهانی مستحکم و استوار است رهنمود می‌سازد. عاقلی که در حِصنِ عقل مقیم است، هیچ‌گاه اسیر تَلوُّنات (رنگ به رنگ شدن) و تشبّه‌ات خیالی و یا وهمی نمی‌شود.

 

3- آنچه که در لسان دین از آن به عنوان خطوات شیطان و وسوسه‌های ابلیس نام برده می‌شود؛ همانا سقوط آدمی از عالم بسیط و صِرف عقل است به عوالم خیال و وهم.

 

خیال و وهم از آن نظر که در ذیل ساحت عقل فرمان بر باشند می‌توانند از مُعظَم نعمات الهی بوده و انسان را در راه رسیدن به مقامات عالیه همراهی کنند. اما آنچه که از آن به عنوان سقوط و یا گناه در ورود به این دو عالم یاد می‌شود همانا تَوغُّل و ماندگی در این عالم است در آیاتی از کلام الله آمده است که انسان مختال، از محبت الهی به دور است "وَاللَّـهُ لَا یُحِبُّ کُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ". (حدید 23)

 

آنچه که در این دست آیات باید بدان توجه نمود این مطلب است که "مختال"، به انسانی گفته می‌شود که خیال زده است و نه آنکه دارای خیال است. خیال زدگی به آن معناست که قوه تخیُّل آدمی در ذیل قوه عاقله او کار نکند و خود را مستقل یافته و بر پایه درک و فهم خود حکم کند این آدم حد و مرزی برای اعمال و رفتار خود ندارد زیرا که عالَم خیال، هیچ حدّی برای عمل در خود نمی‌بیند و به عبارت دیگر هیچ حریمی برای خود لحاظ نمی‌کند(الا حریم حفظ خود).

 

بنابر این؛ هر حریمی در باید و نبایدها بر اعمال آدمی حاکم می‌شود، از قُوائی بالاتر از خیال نظیر وهم و عقل نشأت می‌گیرد. بنابراین اگر انسان خیال خود را سر لوحه اعمالش قرار دهد و آنرا در ذیل عقل سامان ندهد، هیچ حد و مرزی برای رفتار او نمی‌توان در نظر گرفت و از این موجود در کلام وحی به مختال یعنی خیال زده یاد شده است.

 

4- عالَمِ عقل که خود بسیط است، برای آنکه انسان را در این بساطت نگه دارد حریمی دارد و حریم او همان ماندگاری در این بساطت و صرافت است، تا انسان به تشویش و تزلزل نیفتد. بقا همواره از بساطت ناشی می‌شود و هر مُشوِّش و متزلزلی محکوم به فناست، بنابراین؛ انسان برای آنکه مانا و باقی باشد ناگزیر است که مقیم این پناهگاه گردد و برای آنکه در این حریم بماند باید از ورود بیگانه به این حریم جلوگیری نماید (در اصل بیگانه ای به این حریم پای نمی‌گذارد و این انسان است که با عدمِ نگه داشتنِ حریمِ این عالَم، از این عالم سقوط می‌کند).

 

5- از موارد مذکور فوق این‌گونه نتیجه گرفته می‌شود که؛ اولاً انسان موجودی است در مسیر زوال و اگر بخواهد ابدی باشد باید در مکان امن و مطمئنی مَسکن گزیند که از فنا مصون باشد و ثانیاً هر مکانی که دارای تزلزل و تشویش و دیگرگونی است در مسیر زوال است، بنابراین انسان باید به خانه ای وارد شود که آن خانه از تغییر مصون بوده و این همان خانه عقل است. گناه و لغزش انسان را از این حریم امن به وادی تغییر سوق می‌دهد و تغییر همان صفت انسان موهوم و مختال است، بنابراین اگر انسان می‌خواهد جاودان باشد باید به پناهگاهی برود که آنجا را تغییرات درننوردد و تزلزلات در بر نگیرد و این همان خانه امن الهی است که معاذ یعنی پناه گاه امن است و از آن می‌توان به عالَمِ صِرف و بسیطِ عقل که تغییری در آن نیست، نیز نام برد.

 

6- آنچه ره آورد دین برای انسان است همین مطلب است و اگر دیده می‌شود که در بسیاری از آیات و روایات انسان را به توبه و بازگشت به سمت حریم امن الهی می‌خوانند و در جای دیگر عبادت را وسیله تقرب می‌شمارند و باز در محل دیگری تفکر و تأمل در امر الهی را افضل عبادات بر می‌شمارند؛ تمام این موارد به این بر می‌گردد که آنچه نجات بخش انسان است همانا ورود به منزل امنی است که اولاً از تغییر در امان است و ثانیاً راه ورود به آن منزل تفکر و تعمق است.

 

از این منزل در لسان‌های مختلف تعابیر مختلفی شده است چه اینکه در لسان دین از آن به جنَّت و یا معاذ الهی و یا تعابیر دیگری نظیر عالم جبروت و در زبان اهل فلسفه از آن به عالم مجردات و کلیّات صِرف و یا عالم عقل نام برده شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ چهارشنبه 93/10/10 ] [ 8:6 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

 شعری از امام خامنه ای...

حسین جان!!!!

روزی که شود " اذا السما انفطرت"

وانگه که شود" اذاالنجوم انکدرت"

من دامن تو بگیرم اندر " سئلت"

گویم صنما" بای ذنب قتلت"

عشق تومرا"الست منکم ببعید"

هجر تو مرا" ان عذابی لشدید"

برکنج لبت نوشته" یحیی ویمیت"

من مات من العشق فقد مات شهید.


[ چهارشنبه 93/10/10 ] [ 8:4 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

 تقدیم به محبّان رسول الله ( صلّی الله علیه و آله )

 

می دهد صبح به رخسار نکویت صلوات

 

می فرستد مه و خورشیه به سویت صلوات

 

می‌دهد باز به لبهای مُحِبّت لبخند

 

می‌زند تیر به چشمان عدویت صلوات

 

فرش را عرش نموده است نگاه سبزت

 

بشکفد همچو گل از خاک ز بویت صلوات !

 

مست کن مست ، مرا از می عشقت ای که

 

ساقی عشق تو هستی و سبویت صلوات

 

شوق دیدار تو در سینه‌ی من تازه شود

 

می دهد هر که برای گل رویت صلوات

 

« عابد » از روی سیاه خود شرمنده مباش

 

برده گرد گنه کهنه ز رویت « صلوات


[ چهارشنبه 93/10/10 ] [ 8:2 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

برنامه وایبر از اسراییل ودر خدمت رژیم اشغالگر است .


[ یکشنبه 93/10/7 ] [ 1:40 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]


[ یکشنبه 93/10/7 ] [ 1:37 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

در فتنه 88 ضرورت وجود ولایت فقیه بیشتر احساس شد

 

 


[ یکشنبه 93/10/7 ] [ 1:35 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

علائم هشداردهنده تومور مغزی 

حرکت های بدن ما توسط بخشی از مغز کنترل می شود که «مخچه» نام دارد. وجود تومور در این قسمت از مغز، در روند دریافت پیام ها توسط حواس اختلال ایجاد کرده و باعث مشکلات حرکتی می شود. 

-- هر وقت قرار می شود درباره علائم بیماری ها مقاله ای بنویسم، ترسی در دلم پیدا می شود که مبادا کسی این مطلب را بخواند و بی دلیل دچار نگرانی و تشویش شود.

 

راستش را بخواهید خود من هم زمانی که درباره علائم یک بیماری مطلبی می خوانم، ابتدا در خودم دنبال آنها علائم می گردم و گاهی نگرانی وجودم را فرامی گیرد.

 

اما قصد ما از نوشتن این قبیل مطالب صرفا هشدار دادن به افرادی است که اهمیت چندانی به سلامتی خود نمی دهند. این قبیل افراد برخی از علائم جدی را در خود می بینند، اما همچنان به آنها بی اعتنایی می کنند.

 

بدون شک بیماری های جدی مانند تومور مغزی علائمی مانند سردردهای شدید و غیره دارند که هر فردی را به مطب پزشک می کشاند. برای همین لازم نیست هر سردرد ساده یا حالت تهوع معمولی را حمل بر وجود تومور کنید و دلتان شور بزند.

هدف ما این است که تلنگری بزنیم تا نسبت به علائمی که در بدن تان مشاهده می کنید بی تفاوت نباشید، چون هر نوع بیماری اگر به موقع تشخیص داده شود، شانس بیشتری برای درمان خواهد داشت.

 

علائم تومور مغزی زیاد است، مانند سردردهای شدید، حالت تهوع، اختلالات دید، عدم جهت یابی درست و غیره. این علائم بسته به نوع و منطقه ای که تومور در آن قرار دارد متفاوت هستند.

 

در این مطلب شما را با علائم تومورهای مغزی بیشتر آشنا می کنیم و امیدواریم این قبیل مشکلات سراغ تان نیایند.

 

سردردهای شدید

متخصصان سرطان شناس بر این باور هستند زمانی که تومور در مغز رشد می کند، در اطراف آن آب یا ادم (تورم) تشکیل می شود. از آنجایی که جمجمه مانند یک جعبه محکم است، این تورم به مغز فشار آورده و باعث بروز سردردهای شدید می شود.

معمولا این قبیل سردردهای شدید، صبح ها و زمانی که فرد دراز کشیده است بروز می کنند. معمولا حالت تهوع و استفراغ نیز با این قبیل سردردها همراه است.

 

البته امکان دارد این سردردها و حالت تهوع تان ناشی از استرس و فشارهای روحی باشد. اما با مشاهده این علائم به پزشک مراجعه کرده و دلیل مشکل را بررسی کنید.

قدرت فهم، تکلم و حتی جهت یابی در بخشی از مغز کنترل می شود که «لوب پاریتال» نامیده می شود. اگر تومور در این ناحیه رشد کند، می تواند مانع از تحلیل و پردازش اطلاعات توسط حواس شود. در این صورت امکان دارد که بیمار دچار مشکل تکلم، جهت یابی و بخصوص عدم درک درست از وقایع شود

 

اختلالات دید

لوب های پس سری(Lob occipital) بخش هایی از مغز هستند که بینایی را کنترل می کنند. در واقع منطقه درک بینایی هستند.

این لوب ها در قسمت عقب جمجمه قرار دارند و تشخیص تصاویر را کنترل می کنند. اگر تومور داخل یکی از این لوب ها قرار داشته باشد، می تواند باعث بروز اختلالات دید شود.

زمانی که عصب بینایی تحت تاثیر قرار می گیرد، امکان دارد بیمار دچار مشکلات بینایی شود، تا جایی که به دوبینی یا نابینایی منجر گردد.

این مشکل به تدریج بروز می کند و اگر خدای نکرده علائم وخیم شود، بینایی برنمی گردد. معمولا مشکلات بینایی ناشی از سکته مغزی قابل برگشت است، اما در تومورهای پیشرفته مغزی اگر نابینایی حاصل شود، معمولا برگشتی در کار نخواهد بود.

 

تغییرات شخصیتی

در بدن ما هر آنچه مربوط به شخصیت انسان است، در لوب پیشانی یا فرونتال کنترل می شود. در واقع عمل صبر، تحمل، تصمیم گیری و غیره در لوب پیشانی پردازش می شود.

زمانی که توموری در این ناحیه جا خوش می کند، فرد رفتارهای از هم گسیخته و ناهماهنگ از خود نشان می دهد و حتی حافظه وی نیز دستخوش تغییرات و اختلالاتی می شود.

 

امکان دارد فرد خویشتنداری خود را از دست داده و تبدیل به فردی با رفتارهای تهاجمی شود.

 

برخی بیماران، خط قرمزها و ممنوعیت ها و اخلاقیات را زیر پا می گذارند. حتی برخی از پزشکان شاهد این بوده اند بیمار مبتلا به تومور مغزی، در راهروی بیمارستان ادرار کرده است.

 

مشکل تکلم و جهت یابی

قدرت فهم، تکلم و حتی جهت یابی در بخشی از مغز کنترل می شود که «لوب پاریتال» نامیده می شود. اگر تومور در این ناحیه رشد کند، می تواند مانع از تحلیل و پردازش اطلاعات توسط حواس شود.

در این صورت امکان دارد که بیمار دچار مشکل تکلم، جهت یابی و بخصوص عدم درک درست از وقایع شود.

اگر در خود و اطرافیان تان این علائم را مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید تا وضعیت تان مورد بررسی قرار گیرد.

 

قطع قاعدگی در زنان

غده هیپوفیز واقع در مغز، ترشح برخی غدد داخلی بدن شامل غده تیروئید، بیضه ها و تخمدان ها را تنظیم می کند. زمانی که تومور در ناحیه هیپوفیز شکل می گیرد، می تواند باعث کاهش میزان این هورمون ها شود.

 

این غدد هورمون کمی ترشح می کنند و علائم بر حسب بیماری متغیر است، به عنوان مثال در خانم ها مشکل کاهش و یا حتی قطع کامل قاعدگی بروز می کند. اگر این مشکلات را در خودتان مشاهده کردید، حتما به پزشک مراجعه کنید.

 

مشکلات حرکت عضلانی

حرکت های بدن ما در بخشی از مغز کنترل می شود که «مخچه» نام دارد. وجود تومور در این بخش از مغز، در روند دریافت پیام ها توسط حواس اختلال ایجاد کرده و باعث مشکلات حرکتی می شود. در این صورت بیمار در تنظیم حرکات بدنش دچار اشکال می شود و به اصطلاح تلوتلو می خورد.

 

اگر این علائم بعد از مدتی برطرف نشود، حتما به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی آن بررسی شود.

حملات صرع

مغز از نورون ها (سلول های عصبی) تشکیل می شود که پیام هایی را بین خود رد و بدل می کنند. زمانی که تومور در مغز تشکیل می شود، اختلالاتی در عملکرد نورون ها ایجاد شده و باعث نوعی اتصال های کوتاه می شود. در این صورت امکان بروز حملات صرع وجود دارد.

 

این حملات معمولا جزئی هستند به طوریکه یک تا دو دقیقه طول می کشند، اما برای اطرافیان کاملا مشهود خواهد بود. در این صورت هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کنید


[ چهارشنبه 93/10/3 ] [ 12:32 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

توصیه های برای جوانان دم بخت

***با این افراد اصلا ازدواج نکنید:****

 

1-   معتاد (مگر ترک انگیزه ای کند و دیگر معتاد به حساب نیاید) و شراب خوار

 

2-   بیمار روانی (بیماری که ارتباطش را با واقعیت از دست داده و تا کاملا درمان نشده)

 

3-     بی دین و لا مذهب

 

4-   بد اخلاق، تند خو (کسی که اخلاقش قابل پیش بینی نیست)

 

5-   مادی و بخیل

 

6-   مجرم خو، تبهکار و خلاف کار

 

7-   دوست باز افراطی (و مطلقا بی تمایل نسبت به خانواده)

 

8-   بی کاره و علاف

 

9-   زن زیبا از خانواده فاسد

 

10- بچه ننه (وابستگی شدید به مادر و خانواده)


[ چهارشنبه 93/10/3 ] [ 12:28 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب