http://saba515.ParsiBlog.com | ||
بسم الله الرحمن الرحیم انحراف جامعه اسلامی بعد از پیامبر أکرم (صلی الله علیه و آله) ، در رابطه با تهاجم علیه شیعه در عصر حاضر اشاره کردیم که دشمنان شیعه از تمام ظرفیتها و امکانات موجود علیه شیعه استفاده میکنند و در بیش از 40 هزار سایت اینترنتی و 300 ماهواره تولید برنامه و ایجاد شبهه میکنند. بهترین راهکار برای مبارزه با این تهاجم این است که ما هم باید از امکانات مدرن روز، پاسخهای محکم و قوی دندانشکن بدهیم و از ماهوارهها و سایتهای اینترنتی، حداکثر بهرهبرداری را بکنیم و در پاسخگویی، آن ادبیات ویژه أهل بیت (علیهم السلام) و ادب اسلامی را رعایت کنیم و در کنار پاسخگویی به سؤالات، هجمه و حمله و طرح سؤال مؤدبانه هم داشته باشیم. أهل سنت معاصر هم از وهابیت، زجر کشیده هستند و نهایت وحشت را از وهابیت دارند و در مبارزه با وهابیت، بیش از شیعه فعالیت میکنند. آقای زینی دحلان (مفتی مکه مکرمه و متوفای سال 1306 هجری) در کتاب فتنة الوهابیة، صفحه 19 مینویسد: فتنه وهابیت، فاجعهای بود که ملت اسلامی گرفتار آن گردید. خون بسیاری از مسلمانان را ریختند و اموال آنان را غارت کردند. هم اکنون، خسارت جبران ناپذیر و شرّ پراکنده آنان، همه جا را فرا گرفته است. سخن ایشان، یک هشدار بزرگی است برای جوامع أهل سنت که بیدار باشند و فریب به ظاهر اسلامی وهابیت را نخورند و این آیات قرآنی که قرائت میکنند، هدفشان، خدمت به قرآن نیست؛ بلکه مباح دانستن خون مسلمانان است. خود دولت عربستان سعودی، نهایت زجر را از وهابیت تندرو میکشد. امروز برادر عزیزمان دکتر رفعتی، معاونت فرهنگی شبکه جهانی ولایت که از عربستان برگشته بودند، میگفت:
برخورد خشن وهابیت در قبرستان بقیع، هر بینندهای را تحت تأثیر قرار میدهد. عبارات تند و خشن و گزنده و بیادبانه به کار میبرند. اگر کسی را میدیدند که حالی پیدا کرده و با ائمه بقیع گفتوگو دارد و با خدا راز و نیاز دارد، متعرض او میشدند و مورد ضرب و شتم قرار میدادند و اگر کسی کتاب دعا در دست داشت، آن را از دستش میگرفتند و پرتاب میکردند. امسال برخوردها به مراتب از گذشته، خشنتر شده است.
اینها به ضرر عربستان سعودی است. مسلمانانس که از أقصی? نقاط جهان به زیارت خانه خدا و زیارت قبر نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) میروند و این برخورد خشن وهابیت را میبینند، قطعا به دولت و حکومت عربستان سعودی بدبین میشوند که چطور عرضه جلوگیری از وهابیت تندرو را ندارند. * * * * * * * آیا پیامبر أکرم (صلی الله علیه و آله) آینده جامعه اسلامی بعد از خود را پیش بینی نمودهاند؟ اگر پیش بینی نمودهاند، چگونه پیش بینی نمودهاند؟ = نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) با آن آیندهنگری که داشتند و برخورد صحابه را در عصر خودشان دیده بودند، به ویژه در قضیه حدیبیه و حجة الوداع و غدیر و وصیت نانوشته، خیلی طبیعی بود که آینده را کاملا پیش بینی میکرد و هر فردی غیر از نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) هم با این وجود، پیش بینی میکرد. مضافاً که رسول أکرم (صلی الله علیه و آله) علم لدنّی داشت و با تعلیم إلهی، آینده را همانند کف دست، مشاهده میفرمودند. در روایتی که شیعه و سنی نقل کردهاند، پیامبر أکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: همانگونه که أمت یهود و نصاری به 71 و 72 فرقه منشعب و دسته دسته شدند، أمت من هم بعد از من به 73 فرقه منشعب خواهند شد. سنن الترمذی، ج4، ص134، ح2778 و قال: حدیث حسن صحیح ـ المستدرک علی الصحیحین للحاکم النیشابوری، ج1، ص6 و 128 و ج4، ص430 و قال: هذا حدیث صحیح علی شرط مسلم و لم یخرجاه. پیامبر أکرم (صلی الله علیه و آله) در روایتی دیگر میفرماید: تفترق أمتی علی ثلاث و سبعین ملة، کلهم فی النار إلا ملة واحدة، قال: من هی یا رسول الله؟ قال: ما أنا علیه و أصحابی. أمت من به 73 فرقه منشعب خواهند شد و به جز یک فرقه، تمامشان در آتش جهنم هستند. سنن الترمذی، ج4، ص135 ـ المستدرک علی الصحیحین للحاکم النیشابوری، ج1، ص129 در این زمینه، روایات زیادی وجود دارد و بزرگان أهل سنت هم این روایات را کاملا تصحیح کردهاند. آقای البانی در کتاب صحیح سنن إبن ماجه، جلد 2، صفحه 364 میگوید روایت صحیح است. در صحیح سنن أبو داود، جلد 3، صفحه 869، حدیث 3843 میگوید روایت صحیح است و در صحیح الجامع الصغیر، جلد 1، صفحه 245 میگوید روایت صحیح است. در کتاب سلسلة الأحادیث الصحیحة، جلد 1، صفحه 358، حدیث 204 و جلد 3، صفحه 480، حدیث 1492 میگوید روایت صحیح است. آقای إبن حبان در صحیحشان، جلد 15، صفحه 125 نقل میکند و آقای هیثمی در چند مورد در کتاب مجمع الزوائد، جلد 1، صفحه 179، 189 و جلد 6، صفحه 226 و 233 و جلد 7، صفحه 258 روایت را صحیح میداند. لذا، اینکه نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) آینده جامعه اسلامی را اینچنین مشاهده میکند، یک چیزی ثابت و قطعی و غیر قابل انکار است. جالب اینکه نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) میگوید أکثریت این فرقهها، یعنی 72 فرقه، فرقه هالکه هستند و گرفتار آتش جهنم خواهند شد و فقط یک فرقه اهل نجات هستند.
این یک هشدار بزرگی است از نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) به هر فرقه، چه شیعه و چه سنی و چه وهابی، إبازی، حنفی، مالکی، اسماعیلی و غیره که ما ببینیم واقعا اگر جزء فرقه ناجیه هستیم، خدا را سپاس بگوییم و اگر جزء فرقه هالکه هستیم، فکر اساسی برای خودمان و آینده خودمان به کار بگیریم. * * * * * * * آیا پیامبر أکرم (صلی الله علیه و آله) نسبت به انحراف جامعه اسلامی بعد از خویش، سخن صریحی داشته است؟ = در روایاتی که در صحیح بخاری آمده، أبو سعید خُدری نقل میکند: أن النبی صلی الله علیه و سلم قال: لتتبعن سنن من قبلکم شبرا بشبر و ذراعا بذراع، حتی لو سلکوا حجر ضب لسلکتموه، قلنا: یا رسول الله! الیهود و النصاری؟ قال: فمن؟ پیامبر صلی الله علیه و سلم فرمود: شما مسلمانان بعد از من، همان روش أمتهای قبلی را وجب به وجب و قدم به قدم انجام خواهید داد، حتی اگر أمتهای گذشته وارد سوراخی شده باشند، شما هم وارد آن خواهید شد. گفتیم: یا رسول الله! آیا منظور راه یهود و نصاری? است؟ حضرت فرمود: پس من چه کسی را میگویم؟ صحیح بخاری، ج4، ص144، ح3456 ـ صحیح مسلم، ج8، ص57 در این روایت، نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) یک هشدار و اعلام خطر بزرگی را برای مسلمانان میکند که شما مسلمانان، همان راه یهود و نصاری? را خواهید پیمود.
شاید بینندگان عزیز از شنیدن این روایت شگفتزده شوند و شاید بگویند این یک کلیگویی است. ولی من روایت صحیحی را از سنن ترمذی میآورم که خیلی جالب و هشدار دهنده و خطرناک است. أبو واقد لیثی میگوید:
أن رسول الله صلی الله علیه و سلم لما خرج إلی حنین، مرّ بشجرة للمشرکین یقال لها ذات أنواط یعلقون علیها أسلحتهم، قالوا: یا رسول الله! لنا ذات أنواط کما لهم ذات أنواط، فقال النبی صلی الله علیه و سلم: سبحان الله! هذا کما قال قوم موسی: «اجْعَلْ لَنَا إِلَهًا کَمَا لَهُمْ آَلِهَةٌ (سوره اعراف/آیه138)» و الذی نفسی بیده! لترکبن سنة من کان قبلکم. هذا حدیث حسن صحیح. وقتی رسول الله (صلی الله علیه و سلم) به طرف حنین میرفتند، از کنار درخت مشرکین عبور کردند که به آن ذات أنواط میگفتند و برای آنها مقدس بود. صحابه گفتند: یا رسول الله! همانطور که مشرکین دارای درخت مقدس هستند، برای ما هم یک درخت مقدس قرار بده تا ما هم در برابر آن خضوع کنیم. رسول الله (صلی الله علیه و سلم) ناراحت شد و فرمود: سبحان الله! این درخواست شما، همانند درخواست قوم حضرت موسی است که وقتی با معجزه إلهی از رود نیل ردّ شدند، دیدند یک دسته بتپرست، بتی را میپرستند و از حضرت موسی درخواست کردند: «برای ما هم بتی قرار بده تا ما هم آن را بپرستیم». قسم به کسی که جان من در دست اوست! تمام روشهای أمتهای گذشته را خواهید پیمود.
سنن الترمذی، ج3، ص321، تحقیق و تصحیح: عبد الرحمن محمد عثمان، چاپ: الثانیة، سال چاپ: 1403 هـ 1983 م، ناشر: دار الفکر للطباعة و النشر و التوزیع ـ بیروت ـ لبنان
مسند احمد، ج5، ص218 ـ مسند أبی داود، ص191 ـ مسند أبی یعلی، ج3، ص30 ـ المعجم الکبیر للطبرانی، ج3، ص244 ـ جامع البیان للطبری، ج9، ص61 ـ تفسیر إبن أبی حاتم الرازی، ج5، ص1553 ـ تفسیر إبن کثیر، ج2، ص253 ـ تفسیر الآلوسی، ج9، ص42 ـ البدایة و النهایة لإبن کثیر، ج1، ص321 ـ السیرة النبویة لإبن هشام الحمیری، ج4، ص893
عجیب است که محمد بن عبد الوهاب، مؤسس و بنیانگزار سیاسی وهابیت در کتاب کشف الشبهات، جلد 1، صفحه 174، چاپ ریاض، با تحقیق ناصر بن عبد الله میگوید: و قول أناس من الصحابة: إجعل لنا یا رسول الله ذات أنواط، فحلف أن هذا مثل قول بنی إسرائیل أن «اجْعَلْ لَنَا إِلَهًا». سخن دستهای از صحابه که گفتند: «یا رسول الله! برای ما هم یک درخت مقدس قرار بده»، همانند سخنی است که بنی إسرائیل از حضرت موسی خواستند: «اجْعَلْ لَنَا إِلَهًا». مجموعة مؤلفات، ج6، ص127 من این سخن را از محمد بن عبد الوهاب گفتم تا عزیزان و برادران أهل سنت و جوانان و دانشجویان، حتی جوانان وهابی متوجه باشیم و عقایدی را مقدس نشماریم که فردای قیامت، وقتی آمدیم، ببینیم جزء دستهای هستیم که: وَ هُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعًا خیال میکردند که کار خوب انجام میدادند، حال آنکه کارشان نادرست بود. سوره کهف/آیه104 * * * * * * * [ پنج شنبه 94/3/7 ] [ 8:44 صبح ] [ saba ]
[ نظرات () ]
|
||
[ قالب وبلاگ : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin] |