سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://saba515.ParsiBlog.com
 

روحانی آب خوردن مردم را هم به مذاکرات گره زد:

کلیدی که به همه قفل‌هامی‌خورد اما باز نمی‌کند!

اظهارات رئیس جمهور در مراسم گرامیداشت هفته محیط زیست و گره زدن محیط زیست و آب خوردن به مذاکرات و لغو تحریم‌ها، تعجب‌برانگیز شد.

روحانی در این مراسم ضمن بیان اینکه «خداوند درباره بهشت گفته که رودخانه‌ها و درختان سرسبز در آنجا وجود دارد در واقع بهشت دنیا و آخرت تفاوتی ندارند و از هم جدا نیستند. با کمی تسامح می‌توان گفت اگر کسی دنیای خودش را جهنم کرد باید در آخرت هم منتظر جهنم باشد و اگر کسی دنیای خود را بهشت کرد باید منتظر بهشت آخرت هم باشد»، اظهار داشت: ما وقتی می‌گوییم باید تحریم‌های ظالمانه رفع شود بعضی‌ها چشمان‌شان زیاد نچرخد. تحریم‌های ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده و بانک‌ها احیا شوند.

ارتباط دادن مشکل آب و محیط زیست به تحریم‌ها و مذاکرات در حالی است که رئیس جمهور اواخر دی ماه سال گذشته نیز در همایش «اقتصاد ایران»، به موضوعاتی سیاسی مانند مذاکرات و تحریم و رفراندوم و وصل نبودن آرمان به سانتریفیوژ پرداخت و اعتراض اقتصاددانان حامی دولت را برانگیخت. از جمله یک اقتصاددان اصلاح طلب و استاد دانشگاه علامه ‌طباطبایی آن زمان گفته بود «معنای این همایش، اعلام بی‌برنامگی اقتصادی دولت پس از 2 سال شعار تبلیغاتی بود … نمی‌شود دولت به مردم بگوید شرایط خطیر است اما در رفتارهای دولت ردی از این خطیر بودن مشاهده نشود، اگر اقلام منابع و مصارف دولت را نگاه کنیم، می‌بینیم دولتی که به مردم سخت می‌گیرد آن هم با این رویه‌ها، نان را در ماه‌های پایانی سال 30 درصد گران می‌کند، اما اذعان دارند که دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت در سال آینده ندارد. این گونه صحبت‌ها مایه نگرانی است… دولت یک فرصت تاریخی استثنایی را به هدر داد. دولت یک فرصت استثنایی داشت و با آن برخوردی سهل‌انگارانه کرده است.»

 

درباره سخنان اخیر رئیس جمهور چند نکته قابل توجه است. نخست اینکه شیطان بزرگ با شنیدن این تحلیل غلط که فراتر از صنعت، حتی آب و محیط زیست ایرانی‌ها نیز به لغو تحریم‌ها گره خورده، چرا باید برای معامله متوازن و برابر روی خوش نشان بدهد و چرا طلبکارتر نشود؟! آیا خردمندانه است که یک سیاستمدار مدعی آشنایی با دیپلماسی، ‌در متن مذاکرات چنین سخن بگوید؟

ثانیاً اگر قرار است دولت همه مشکلات را به تحریم‌ها و مذاکرات گره بزند، بنابراین چه نیازی به معاونت محیط زیست و وزارت نیرو و صنعت و جهاد کشاورزی و رفاه و تعاون و… است. فعلاً همه این دیوان‌سالاری عریض و طویل و پرهزینه را تعطیل کنند تا در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود! ثالثاً گره زدن همه مشکلات خرد و کلان به تحریم‌ها در حالی است که آقای روحانی و مشاوران و حامیان نزدیک وی دو سال پیش به دفعات تصریح کرده بودند 80 تا 90 درصد مشکلات اقتصادی ناشی از سوء مدیریت و تنها 10 تا 20 درصد آن مربوط به تحریم‌هاست اما اکنون حتی مشکل آب و محیط زیست هم به تحریم‌ها ربط داده می‌شود. آیا معنای دیگر این سخن خطا آن نیست که ظرفیت 80-90 درصدی تدبیرها در داخل تعطیل است و نباید به دولت تدبیر و امید دل بست؟! آیا بدین ترتیب نباید به امثال آقای کرباسچی حق داد که دلواپس بشوند و بگویند «در شرایط تحریم نباید مسئولیت را از دوش خودمان برداریم و تا بگویند چرا فلان کار را نکردید، بگوییم تحریم هستیم!… اینکه تعدادی آدم خسته و سالخورده در دولت بنشینیم و بلند شویم، که نمی‌شود. این بی‌تحرکی‌ها آدم را برای دولت نگران می‌کند. چشم بر هم گذاشتیم و نصف مهلت دولت گذشت. وزرا و شخص رئیس‌جمهور باید فکر کنند که اگر نبودند چه اتفاقی می‌افتاد؛ نباید که بی‌خاصیت بود»!؟


[ شنبه 94/3/30 ] [ 12:3 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

                    تحریف شخصیت امام خمینی با هدف تحریف انقلاب

تحریف شخصیت امام خمینیمقام معظم رهبری در سالروز وفات حضرت امام خمینی قدس سره الشریف، بر موارد زیادی تأکید کردند که مطمئناً بیشترشان بر یک نقطه تمرکز داشتند و آن تبیین شخصیت حضرت امام و دور کردن خدشه های انحرافی به شخصیت ایشان بود. البته این فقط امام خمینی نیست که مورد هدف تحریف قرار گرفته است، بلکه اکثر مبانی انقلاب و انقلابی گری مورد هجمه است و اگر هم تحریف شخصیت امام خمینی را انجام می دهند، آن هم در جهت و باهدف تحریف انقلاب است.

برخی برای این که استکبارستیزی را بزنند به تحریف تاریخ اسلام، به تحریف تاریخ انقلاب و به تحریف شخصیت معمار انقلاب اقدام می کنند.

برخی برای این که عدالت خواهی، ساده زیستی، مردم داری، دین محوری، کمک به ملت های مستضعف و … را به فراموشی بسپارند از هر حربه ای استفاده می کنند،‌ با توجیه، با تحریف تاریخ، با تفسیر به رأی، با خاطره سازی، با تحریف شخصیت امام و بزرگان اسلام و انقلاب و با توهین و تهمت به کسانی که هنوز مقید به رفتارهای انقلابی هستند، تلاش می کنند چهره انقلاب را در ذهن مردم تحریف و شخصیت های انقلابی را در اذهان مردم تخریب کنند.

در این میان، شخصیت امام خمینی به عنوان یک خط کش مهم انقلاب و انقلابی گری عمل می کند و رفتارها و گفتارهایش به مثابه سدی در برابرتحریفات انقلاب عمل می کند و در چنین شرایطی یکی از ناجوانمردانه ترین روش ها برای تحریف انقلاب تحریف شخصیت امام، تأویل به رأی خصوصیات بارز ایشان در استکبارستیزی، ساده زیستی، عدالت خواهی، دین محوری و … جریان خاطره سازی است. وقتی امام خمینی در سخنرانی ها و دست نوشته های و رفتارشان مکرراً بر دشمنی با استکبار و کنار نیامدن با ایشان تأکید کرده اند، تلاش می شود تا با ساختن خاطره، تمام آن گفتارها، نوشتارها و رفتارها را مخدوش نمایند، البته شاید ساختن یک خاطره که در مسیر شخصیت واقعی کسی باشد چندان قابل تشخیص نباشد، اما وقتی تناقضات آشکار رخ می دهد، ساختگی بودن خاطرات به خوبی نمایان می گردد.

البته همانطوری که بیان شد، از این قبیل تحریف ها فقط در خصوص شخصیت امام مشاهده نمی شود، بلکه از قیام عاشورا تا صلح امام حسن و صلح حدیبیه و مفهوم امامت و فتنه جمل … را نیز در برمی گیرد؛ متأسفانه برخی افراد و شخصیت ها به جای این که خودشان را با سیره و گفتار پیامبر، اهل بیت و امام خمینی منطبق کنند، شخصیت ایشان را تحریف می کنند و به سمتی که دل خواهشان است تأویل می نمایند مثلاً در جایی که سالار شهیدان در برابر فسق و ظلم یزیدیان مصالحه نکرد و تن به زندگی با ذلت نداد و جانش را فدای اصلاح امور جدش و امر به معروف و نهی از منکر قرار داد، نمی توان این مفهوم را منطبق با سازش و مذاکره با استکبار قرین دانست و اینجاست که مبارزه با تحریفات و شبهات بسیار اهمیت پیدا می کند.

اصلاً فرض کنیم که اظهاراتی که برخی حامیان مذاکره در خصوص شرایط فعلی با برخی شرایط صدراسلام که منجر به مذاکره و صلح شد صحیح باشد که نیست، ولی نمی توان خروش پیامبر و امام را در برابر بدعهدی دشمنان بعد از صلح حدیبیه، یا صلح امام حسن علیه السلام، یا پس از بدعهدی بنی قریضه، با تحمل و گذشت از تمام بدعهدی های آمریکا و غرب مشابه دانست، حقیقتا نمی توان صلح هایی را که در نهایت با بدعهدی طرف مقابل، همه چیز را به نفع مسلمانان تمام می کرد را با صلحی مقایسه کرد که دست طرف مقابل در بدعهدی همیشه باز و دست ما در مقابله به مثل بسته باشد، یادمان نمی رود که ما پس از بدعهدی های هسته ای طرف مقابل در اواخر دولت اصلاحات، ناچار به ترک تعلیق داوطلبانه شدیم، چقدر ما را متحمل فشارهای بین المللی کردند و این مسئله ای است که به نظر می رسد با توافقات فعلی به مراتب بدترش حادث شود.

متأسفانه برخی برای تحریف مفهوم آسمانی ولایت تلاش می کنند حتی امامت را نیز به یک مفهوم زمینی و مترادف با دموکراسی تحریف کنند و برای ای منظور از بیان دروغ نسبت به ولایت حضرت امیر علیه السلام نیز ابایی ندارند، مثلاً می گویند پیامبر به حضرت علی علیه السلام در مورد رأی مردم وصیت کرده است به نحوی که بدون رأی مردم حتی امامت شان هم زیر سوال باشد و حال این که این ها به عنوان دروغ بستن به معصوم و تحریفات جدی در تاریخ اسلام و از گناهان بزرگ کبیره به شمار می رود.

یکی از شیوه های معمول برای زدن آرمانهای انقلاب، استفاده از الفاظ توهین آمیز و تحقیر کننده در قبال کسانی است که انقلابی حرف می زنند و انقلابی می زیند، به عنوان مثال، توجه به دین داری و هدایت مردم توسط حکومت را به خشونت و بی منطقی تأویل می کنند، ساده زیستی و مردم داری را به پوپولیستی بودن تعبیر می کنند، استکبارستیزی را به شعارزدگی تفسیر می کنند، دینداری را به ریاکاری تشبیه می کنند و در نهایت تمام تلاش شان را می کنند تا مردم نسبت به مفاهیم اصیل انقلابی بدگمان شوند.

نگاهی به روش های غیر اخلاقی در تخریب وجهه انقلابی گری نشان می دهد که سکوت و بی تفاوتی در این عرصه حقیقتاً مجاز نیست، این که پاسخگویی به تحریف های انقلاب و اسلام را نیز به رهبری موکول کنیم، این که ایستادگی در برابر فشارها و جام زهرهای ظل این تحریفات را نیز به رهبری متوجه کنیم، این ها خواسته تحریف کنندگان است و حال این که صاحبان این انقلاب خود مردم هستند و مردم و به خصوص خواص و نخبگان جامعه باید نسبت به این تحریفات کاملاً هوشیار باشند و بهترین روش برای خنثی کردن این تحریفات در کنار روشنگری، این است که خودمان به این مبانی پایبند باشیم، هر کدام از ما باید نمونه تبلور یافته از تفکر و مشی انقلابی باشیم، در این صورت، برچسب ها دیگر در ذهن نوجوانان و جوانان و عوام کارگر نخواهد بود، یک انقلابی خوش اخلاق، مردم دار، دین دار، ظلم ستیز، ساده زیست و بی تکلف، بزرگترین شاخص برای برطرف کردن این شبهات و تهمت هاست، شیوه ای که در کلام و رفتار مقام معظم رهبری به برجستگی مشخص است.


[ شنبه 94/3/30 ] [ 12:1 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

 

تیتر بسیاری از روزنامه ها و نشریات، سایت ها و … چنین القا می کنند که هاشمی رفسنجانی، آیت الله است!


و مثلا چنین می نویسند:«آیت الله از جام زهر می گوید»…
این بدان معناست که تنها «آیت الله» در کشور ما، هاشمی رفسنجانی است. هر جا کلمه ی «آیت الله» بیاید، نام هاشمی رفسنجانی تداعی می شود!!


امام خامنه ای با کسی تعارف ندارند. اگر هاشمی رفسنجانی آیت الله است چرا امام امت چنین خطابی به ایشان ندارند؟!


آنهایی که ادعا دارند امام خامنه ای را به عنوان «ولی فقیه» و «فصل الخطاب» قبول داشته و پیرو ایشان اند، چرا هاشمی را آیت الله خطاب می کنند؟!
دقت کنید:
«متن نامه امام خامنه ای به رئیس تشخیص مصلحت نظام به این شرح است:


 بسم الله الرحمن الرحیم


 جناب حجت‌السلام و المسلمین آقای هاشمی رفسنجانی دامت برکاته


 باسلام و تحیت و تشکر از مجمع محترم تشخیص مصلحت نظام بخاطر اعمال دقت لازم و پایبندی شایسته به رعایت مجاری قانونی، مقتضی است در مصوبه‌ی آن مجمع محترم تجدید‌نظر شود.
   والسلام علکیم  سیدعلی خامنه‌ای     16 تیر 1389
»
 
پس او حجت‌السلام و المسلمین است نه آیت الله!!
پروژه ی «آیت الله سازی» ، ولایت فقیه و مجلس خبرگان را هدف گرفته است؛ باید بصیر و هوشیار باشیم!

والسلام.


[ یکشنبه 94/3/24 ] [ 1:41 عصر ] [ saba ] [ نظرات () ]

 


 


 

فهرست تجاوزات وتوطئه های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران

فهرست تجاوزات وتوطئه های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران

چرا حضرت امام خمینی گفت رابطه آمریکا رابطه گرگ و میش است؟


1? قرار دادن ناسیونالیسم و لیبرالیسم در مقابل اسلام و انقلاب و حمایت از لیبرال ها و ملی گراها بلافاصله پس از پیروزی انقلاب؛

2? تجاوز نظامی به خاک ایران در اردیبهشت 1359 (واقعه? طبس).


3? طراحی و سازماندهی کودتای نوژه در تیرماه 1359?


4? تحریک عراق به جنگ با ایران در شهریور 1359?


5? حمایت سیاسی، حقوقی و تبلیغاتی از بنی صدر در خرداد 1360?



6? به کار گیری «خط مشی مهار» یا Containment Policy علیه ایران.


7? حمایت از تحرکات تجزیه طلبانه در کردستان، ترکمن صحرا، آذربایجان، خوزستان و سیستان و بلوچستان.


8? سکوت در برابر موج عظیم اعمال تروریستی منافقین و گروه های مارکسیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از 30 خرداد 1360 به بعد.


9? ارائه کمک های وسیع مالی، تسلیحاتی، اطلاعاتی و مستشاری به عراق در جریان جنگ تحمیلی و مجهز ساختن عراق به سلاح های شیمیایی و میکربی.


10? حمایت مستقیم از نفتکش های عراق و سایر کشورهای عرب منطقه از طریق ایجاد اسکورت نظامی برای آنها از سال 1364 الی 1367?


11? ورود به جنگ با ایران به نفع عراق با حمله به سکوهای نفتی ایران در سال 1366?


12? حمله به چند فروند از ناوگان نیروی دریایی ایران در خلیج فارس در سال 1366 و منهدم ساختن نیمی از توان دریایی ایران در اوج جنگ تحمیلی در سال 1366?


14? ممانعت از دستیابی ایران به پیروزی های بزرگ در جنگ تحمیلی از طریق حمایت مستقیم از عراق و تصویب قطعنامه? 598 در سال 1366?


13? دخالت مستقیم در جنگ و حمایت از عراق برای باز پس گیری جزیره فاو در فروردین 1367?


14? سرنگون کردن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس توسط ناو وینسنز در تیرماه 1367 که منجر به شهادت 300 نفر گردید.


15? گنجاندن موضوع، علیه ایران در اجلاس سران هفت کشور صنعتی موسوم به G7. اعمال فشار همه جانبه بر ایران برای پذیرفتن قطعنامه? 598?


16? مخالفت آشکار با پیروزی ایران در جنگ تحمیلی.


17? تشدید تحریم های اقتصادی علیه ایران در دوره? زمامداری جورج بوش.


18? ممانعت از اجرای قرارداد احداث نیروگاه اتمی بوشهر میان ایران و آلمان.


19? ممانعت از دستیابی ایران به غرامت های ناشی از جنگ تحمیلی.


20? اعمال «سیاست مهار دوگانه » علیه ایران در سال 1372 (Dual Contianment policy)؛- پس از دوران جنگ سرد، آمریکایی‌ها خود را به عنوان تنها ابرقدرت جهان مطرح کردند و دیگر به سیاست ایجاد توازن در خاورمیانه
نیازی ندیدند. سران آمریکا معتقد بودند که با نبود شوروی در میدان می‌توانند در یک زمان هم با ایران مقابله کنند و هم با عراق. این موضوع از سوی نومحافظه‌کاران آمریکا به سیاست “مهار دوگانه” معروف شد که در
دوران ریاست‌جمهوری “بیل کلینتون” برای انزوای همزمان ایران و عراق مطرح شد. سیاست مهار دوگانه آمریکا علیه ایران و عراق با موفقیت همراه بود، زیرا این دو کشور (ایران و عراق) علیه یکدیگر سیاستی منفی در
پیش گرفته بودند که باعث کاهش توان آنها می‌شد. آمریکا با کمترین توان توانست این سیاست را تا زمان حمله به افغانستان 2001 و اشغال عراق 2003 ادامه دهد تا اینکه در کابل و بغداد دو نظام دوست و همراه با ایران بر سر کار آمدند.


21? تحریک امارات متحده عربی برای مطرح ساختن ادعاهای ارضی علیه جزایر سه گانه? ایرانی در خلیج فارس در سال 1372?



22? طراحی «قانون داماتو» علیه ایران در مجلسین نمایندگان و سنا (کنگره) در سال 1372?


23? مخالفت شدید با قرارداد تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر توسط روسیه در سال 1373?


24? تصویب «طرح بنجامین گیلمن» و لغو قرارداد کونگو با ایران در اسفند 1373?



25? مخالفت با عبور خطوط لوله? نفت و گاز و راه های ترانزیت آسیای میانه از ایران و حمایت از خط باکو- جیحان و فشار بر ترکیه برای لغو قرارداد 20 میلیارد دلار خرید گاز از ایران.


26? صدور فرمان های اجرایی به وسیله? کلینتون علیه ایران با هدف افزایش دامنه? تحریم ها در اردیبهشت 1374?


27? جنجال آفرینی های وسیع برای معرّفی ایران به عنوان طراح و سازنده? انفجار ظهران در عربستان در آبان 1374?


28? اعمال تحریم علیه شرکت های خارجی سرمایه گذاری در منابع انرژی در تیر 1375?



29? فشار مستمر بر اتحادیه? اروپا و ژاپن برای قطع روابط اقتصادی با ایران از سال1375?
30? معرفی ایران به عنوان بزرگترین مانع روند صلح خاورمیانه پس از کنفرانس های مادرید و اسلو بویژه در سال1375?


31? بهره برداری از رأی دادگاه میکونوس برای تخریب روابط اتحادیه ی اروپا با ایران در فروردین.



32? معرفی ایران به عنوان مجری انفجار بوئنوس آیرس در آرژانتین.



33? معرفی ایران به عنوان طراح انفجار مرکز تجارت جهانی در نیویورک و انفجار هواپیما بر فراز لاکربی.



34? قطع همکاری ایران در افغانستان با حمایت از «طالبان» و حاکم ساختن آنها بر مقدرات مردم افغانستان و ایجاد یک کانون مهم برای تولید و صدور مواد مخدر.



35? ایجاد تحرک وسیع برای تخریب روابط پاکستان با ایران.



 
36? تصویب بودجه در کنگره? آمریکا برای سرنگون کردن جمهوری اسلامی ایران در اردیبهشت 1377?



37? تصویب تأسیس یک رادیو به زبان فارسی علیه ایران به نام «رادیو آزادی» در کنگره? آمریکا در اردیبهشت 1377?



38? قراردادن نام ایران در فهرست کشورهای یاغی و حامی تروریسم.



39? گنجاندن وضعیت نقض حقوق بشر در ایران در دستور کار مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1368?


 
40? بانی قطعنامه علیه وضعیت حقوق بشر در ایران در مجمع عمومی و کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل از سال 1368 تا کنون.


41? اعمال تحریم ارسال تکنولوژی های دو منظوره علیه ایران در اجلاس سران هفت کشور صنعتی.


42? تصویب قانون مجازات صادرکنندگان فن آوری های موشکی و هسته ای به ایران در کنگره? آمریکا در خرداد 1377?


43? خارج ساختن ایران و شرکتهای ایرانی از کنسرسیوم های کشف، استخراج و تولید نفت و گاز دریای مازندران.


44? مقابله? جدی با هرگونه همکاری ایران در بوسنی و هرزگوین علی رغم کمک های بی شائبه? جمهوری اسلامی ایران به مردم مسلمان بالکان.


45? ممانعت از اعطای وام توسط بانک جهانی و کشورهای ثروتمند به ایران.


46? تخریب روابط ایران و ترکیه و ایران و آذربایجان.


47? ممانعت از بسط روابط و گسترش نفوذ ایران در آسیای میانه و قفقاز.


48? مخالفت شدید با آزمایش های موشکی ایران بویژه پس از پرتاب موشک شهاب 3 در تیر 1377?


49? مخالفت با هرگونه اقدام حفاظتی جمهوری اسلامی ایران نظیر دستگیری اغتشاش گران، جاسوسان، عوامل ضد انقلاب، توقیف نشریات مخرب، محاکمه? جاسوسان یهودی و اقدام کنندگان علیه امنیت ملی کشور


50? ترویج مستمر سکولاریسم و لائیسم در کشور برای تخریب فرهنگ اسلامی.


51? ایجاد هماهنگیهای ویژه و پدید آوردن بخش مخصوص میان سیا، موساد، شین بت، اینتلیجنت سرویس و سرویس اطلاعاتی کشورهای عضو اتحادیه? اروپا به منظور مقابله? جدی با خرید کالاهای ویژه و اقلام استراتژیک
توسط جمهوری اسلامی ایران و همچنین تکنولوژی های دو منظوره.


52? برنامه ریزی حساب شده برای تأثیر بر افکار عمومی مردم ایران در جهت تطهیر موقعیت گذشته و حال آمریکا.



53? ایجاد هماهنگی و وحدت رویه میان کلیه? طیف های ضد انقلاب در خارج از کشور.


54? ایجاد هماهنگی و وحدت رویه میان جریان های مخالف قانون اساسی در داخل کشور.


55? ایجاد ارتباط و به وجود آوردن نوعی وحدت استراتژیک میان ضد انقلاب داخل و خارج با مخالفین قانون اساسی.


56? طراحی فروپاشی جمهوری اسلامی ایران به سبک فروپاشی شوروی.


57? سرمایه گذاری برای ایجاد مطبوعات مجری طرح فروپاشی.


58? نفوذ در مراکز دانشگاهی و میان اساتید از طریق شبکه? جهانی روشنفکران.


59? ایجاد هماهنگی میان روشنفکران سکولار با منورالفکرهای به اصطلاح مذهبی.


60? برنامه ریزی برای تخریب شخصیت چهره های دلسوز کشور و نیروهای استقلال طلب و مخالف سلطه? آمریکا.


61? برنامه ریزی برای سوق دادن جامعه به سوی آنارشیم و هرج و مرج طلبی.


62? تلاش برای دامن زدن به اختلاف های داخلی و تبدیل اختلافات دیدگاهی به تخاصمات فرسایشی.


63? برنامه ریزی برای جداکردن دین از سیاست و جایگزین کردن دنیاطلبی افراطی و غوغاسالاری و جو شعاری بر فضای عمومی کشور.


64? برنامه ریزی وحمایت همه جانبه ازآشوب ها واقدامات غیرقانونی وساختارشکنانه درحوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم و سوق دادن این اقدامات درجهت براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران واصل ولایت فقیه.


[ شنبه 94/3/23 ] [ 10:39 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟

آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟

شمرهای فعــلی، همانانی هستند که امروز وزیر امور خارجه ی ما لبخند زنان، با آنها در حال قدم زدن و مذاکره کردن است.
جناب آقای روحانی، یزیدیان زمان ما، همان آنهایی هستند که سال 88 برای دوستان شما، فریاد شوق و هلهله سر دادند.


دکتر حســن روحــانی : تحــریم ها بــاید از بیــن بـرود تا مشــکل آب خـوردن مــردم حــل شود



آیـا برقراری پیوند بین تمام امور جاری کشور (حتی آب خوردن مردم) با مسئله ی تحریم ها، کار عاقـلانه ای اســت؟



آیـا دکتـر روحـانی که همواره تدبیـر را یکی از اصلی تـرین محورهای شعار دولـت خویـش قـرار داده و روی آن تاکید کرده است، از تبعـات چنین مـواضعی برای منافع کشورمان اطـلاع دارند؟



اصلا آیا بارش باران و آب خوردن مردم ما هم وابسته به نتیجه ی مذاکرات هسته ای است؟؟



شاید آقای روحانی با این صحبت ها، قصد داشتند غیر مستـقیم به واقـعه ی عـاشورا و بستـه شدن آب بروی اصحاب حضرت ابا عبدلله (ع) توسط لشکر یزید اشاره بکنند. تنها توجیح عـاقلانه ای که ایـشان میتواند برای این صحبت هایشان داشته بـاشنـد همین است و بس.



هر چند امام خـامنه ای فـرمودند : بر خلاف تصور و تحلیل های جبهه استکبار، نظام جمهوری اسلامی امروز نه تنها در شرایط شعب ابی طالب نیست بلکه در شرایط بدر و خیبر قرار دارد .(1)



نبرد بین ظالم و مظلوم و تکرار تاریخ در تمام ادوار هستی وجود داشته و خواهد داشت، قطعا ایران اسلامی کنونی نیز که دایه دار اسلام ناب محمدی است از گزند توطئه های دشمنان قسم خورده ی اسلام در امان نخواهد بود



ولی اگر ما تشبیه واقعه ی عاشورای سال 61 هجری را با ایران کنونی، آنگونه که مد نظر آقای روحانی است را صحیح بدانیم، ابتدا باید بگوییم امام زمان حال ما کسی نیست جز امام خـامنـه ای نه آقای روحانی، پس همگـان باید گوش به فرمان امام مان باشیم. امامی که همواره کلامی صریح و برا را داشته اند و فرمودند : اینگونه نیست که بنده در بین مردم یک جور حرف بزنم و در جلسات خصوصی جور دیگر.



ایشان همچنین فرمودند : من انقلابی ام، دیپلمات نیستم، حرفم را رک و صریح میزنم.



از سوی دیگر با وارد دانستن تشبیه واقعه ی کربلا با ایران کنونی از سوی آقای روحانی، این سئوال ها مطرح میشود که امروز، یزیدیان، شمرها و عمرسعدهای زمان ما چه کسانی هستند؟ 



شمرهای زمان ما همانانی هستند، که امروز وزیر امور خارجه ی ما لبخند زنان با آنها در حال قدم زدن و مذاکره کردن است.



جناب آقای روحانی، یزیدیان زمان ما، همان آنهایی هستند که سال 88 برای دوستان شما، فریاد شوق و هلهله سر دادند.



دکتـر روحانی سال گذشته نیز گفتند : کــربلا درس مذاکــره است.



مـگر نه آنکه حضــرت عبــاس (ع) در جـواب به امان نامه ی شمر، فرمودند: لعــنت به تــو و امــان نامه ات.



مــگر نه آنــکه حضــرت ابا عبدلله (ع) با سرتاسر وجود مبارکشان درد تشنگی خود، اهـل بیت و اصحابشان رو تحمل کردند اما به هیچ وجـه و تا آخرین قطـره ی خونشان، تن به سازش با دشـمن ندادند؟



مگر نـه که حضرت ابا عبدلله (ع) فرمودند : هیهات من الذله



مگــر نه آنکه امام خــامنه ای فرموند : چشـم تان به دست دشـمن نباشد کـه کی تحـریم ها را بر میـدارند، به دَرَک (2)



مگر نه آنکه امام خمینی فرمودند : اگر ما را محاصره ی  اقتصادی کنند، فرزند رمضانیم ، اگر ما را محاصره ی نظامی کنند، فرزند عـاشوراییم



مگر نه آنکه امام خــامنه ای فرمودند : وقتی که اجازه نمیدهند که شما برای زمین خودت از بیرون آب بیاوری، باید چاه حفر کنی و از درون زمین خودت آب بیرون بیاوری تا محتاج ‌آب آن همسایه‌ی بخیل نباشی؛ باید از درون خود استمداد کنیم و بتوانیم کارها را پیش ببریم.(3)



مگر نه آنکه امام خمینی فرمودند : ما از تحـریم اقتـصادی و گرسنگی خوردن نمی ترسیم ما روزه میگیریم. در هر هفته یک روز گوشت میخوریم. اگر بین انکه آبروی ما حفظ شود یا شکممان سیر بشود، ما ترجیح میدهیم آبرویمان حفظ شود.



مگر نه آنکه خداوند متـعال به کرار و در آیات گوناگون وعده ی پیروزی مظلوم و شکست باطـل را داده است؟



حــال بـا این اوصـاف باید دید و شنید و قضاوت کرد که آیا جهــت گیری سیاسـت های کلان دولت منطبــق بر درس های تــاریخ، سیره ی اهل بیـت (ع) و آرمان های انقلاب است؟


منــابـع :

 

1. رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع پرشور مردم قم - ( 19 دی1390)

2. سخنرانی امام خـامنه ای - (17 تیر1391)

3. سخنرانی امام خـامنـه ای در جــوار حــرم رضــوی- ( اول فروردین 94)

4. امام خمینی (رحمه الله) در دیدار با رهبر مسیحیان کاتولیک جهان – ( 19 آبان 1358) 

آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-1 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-2 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-3 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-4 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-5 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-6 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-7 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-8 آیا منظور دکتر روحانـی، مقایــسه ی واقعــه ی کــربـلای سال 61 هــجری، با ایــران کنــونی بــود؟-9
[ شنبه 94/3/23 ] [ 10:8 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]


چگونه شایعات را تشخیص دهیم؟ !

اینکه شایعات چرا شکل می‌گیرند و انگیزه‌ی شایعه‌سازان چیست خود نیاز به بررسی و بحث مفصلی دارد اما تشخیص شایعات و خبرهای جعلی با آنکه گاهی ممکن است بسیار دشوار باشد زیاد هم غیرممکن نیست. بیشتر شایعات دارای ساختار و ویژگی‌های مشترکی هستند که حتی توسط افراد عادی نیز قابل شناسایی بوده و می‌تواند در کاهش حجم انتشار آنها تاثیر بسزایی داشته باشد.

منبع یا رفرنس : به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین نکته‌ای که باید درباره‌ی درستی یک مطلب توجه کنید داشتن «منبع معتبر» است. قاطعانه باید گفت اگر مطلبی منبع معتبر نداشت به راحتی باور نکنید! از آنجا که بخش زیادی از مطالب در فضای مجازی و شبکه‌های پیام‌رسان موبایل به صورت متن منتشر می‌شوند داشتن یک لینک اینترنتی به عنوان منبع ساده‌ترین کاری است که انتشار دهنده‌ی خبر می‌تواند برای اعتباربخشی به خبرش در متن بگذارد تا خواننده روی آن کلیک کند و ببیند مربوط به چه وبسایتی است و یا خود آن وب سایت از کجا آن را نقل قول کرده است. برای اسناد بسیار قدیمی نام کتاب و نویسنده و .. نیز که معمولا باز هم احتمالا در اینترنت یافت می‌شوند نیاز است

قطعه فیلم و تکه عکس اصلی‌ترین ابزار شایعه‌سازها:یک عکس همان قدر که به اندازه‌ی هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار شایعه نیز به همراه داشته باشد. زاویه‌ی خاص فیلمبرداری یا عکسبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه‌ی جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ)، کیفیت‌های پایین و نامشخص بودن جزئیات و… فرصت را برای داستان‌سرایی و شایعه‌پردازی روی آن ایجاد می‌کند. عکس کودکی که مار داخل سرش است، یا فیلم سجاده‌ی نماز خوان نمونه‌هایی از این شایعه بودند.

قسم دادن، التماس کردن، وعده‌دادن، ارعاب و یا تهدید برای انتشار مطلب!

اعلام زمان‌های نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص:یک‌ساعت پیش، دیشب، امروز، به تازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بچندین سال است که شایعه‌ی «به تازگی گوگل برای تغییر نام خلیج فارس رای‌گیری اینترنتی گذاشته است». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی» ...

عباراتی که نشان می‌دهد رازی مخوف یا سندی فوق‌محرمانه کشف شده است: شرکت‌های دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند! ،‌یا نامه‌ی فوق‌محرمانه و مسقیم درباره‌ی زلزله‌ی تهران! «توهم توطئه» نیز می‌تواند در این دسته جای گیرد.

جملات خبری شبه‌علم و مبهم:دانشمندان کشف کرده‌اند، آخرین دستاوردهای پزشکی نشان می‌دهد. کدام پزشکان؟ کدام دانشمندان؟! عرفان کوانتومی، قانون راز،‌ شعور آب و … نمونه‌هایی از این ادعا هستند. درباره «شبه‌علم» در وب‌سایت گمانه بیشتر بخوانید.

ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاری‌های بسیار مشهور و معتبر برای اعتبار بخشی به مطلب:در اینگونه مطالب به صورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: BBC ،CNN، پلیس فتا،

ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پرابهت:(شبکه‌ی خبری Alien News  فرانسه، تیم دکتر چوانگ در مرکز توکیو!) برای کشف حقیقت بهتر است نام و وبسایت آن را در اینترنت جستجو کنید.

تبلیغ یا ضدتبلیغ عقیدتی و نژادپرستانه برای یک فرقه‌ی خاص:(90نفر وهابی…، دانشمندی که شیعه شد، یک بهایی

تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستان‌های ساختگی غم‌انگیز، عکس‌های دلخراش، روابط عاطفی انسانی، تهدیدات مربوط به سلامتی، تحریک حس وطن‌پرستی یا اعتقادات مذهبی و

عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن:(رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!)

تبلیغات تجاری در قالب شایعه!( همه شرکت‌ها محصولاتشان آلوده و مشکل‌دار و سرطانزا هست  به جز محصولات شرکت X) یا مثلا نارنگی‌های فلان کشور کرم دارد ولی نارنگی‌های ایرانی نه!

درخواست کمک مالی از طرف اشخاص و موسسات ناشناس. به جای واریز پول به حساب افراد ناشناس، به موسسات معتبر یاری‌رسان و خیریه که در وب‌سایت گمانه لیستشان مشخص شده است کمک کنید.

اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای ارتباطی و جستجو هستند. هرچیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر در چندین جای آن تکرار شده بود. انگلیسی بودن متن یک مطلب نیز به معنی معتبر بودنش نیست!

آیا میدانید»ها! نادانسته‌های حتی کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست و دروغ بودن آن‌ه بسیار مشکل است مگر آنکه منبع معتبر داشته باشند. پیشنهاد می‌کنیم زیاد آن‌ها را باور نکنید چون تقریبا در بیشتر آن‌ها همه‌ی نشانی‌های یک شایعه از جمله نداشتن منبع را خواهید دید!

شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیده‌ایم که در دفاع از یک ادعای عجیب خواهند گفت: «یکی از دوستان یا نزدیکانم با چشم خودش دیده است!». برای احترام به شعور خودتان هم که شده درخواست کنید با آن شخص سوم ملاقات کرده و حقیقت را از زبان خودش بشنوید و کشف کنید که واقعیت ماجرا چه بوده است؟

شیوه‌ی نگارش و سطح علمی‌بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفه‌ای در نوشته‌های بسیاری از شایعه‌پردازان که بیشترشان از اقشار کم‌سواد هستند رایج است. مثلا در پیامی که عده‌ای از ناراضیان درباره انتشار سلسله پیام‌های طنز درباره یکی از شخصیت‌های کشور در شبکه‌های اجتماعی ساخته بودند کلمات (موتون، هائز اهمیت و …!) به چشم می‌خورد.

فصل بازار داغ شایعه را بشناسید! خیلی از شایعات موسمی هستند و ناگهان سر از خاک بیرون می‌آورند! شایعه‌پردازان منتظر فرصت هستند تا متناسب با رویدادها و خبرهایی که منتشر می‌شود شروع به چرندپراکنی کنند. اگر کمی به اخبار جامعه آگاه باشید به احتمال بسیار زیاد می‌توانید خود را برای هجوم شایعات فصلی آماده کنید. چندین شایعه از این دست در زمان درگذشت زنده‌یاد پاشایی، حادثه‌ی اسید پاشی، بازی‌های والیبال ایران و … در فضای مجازی منتشر شد.

استفاده از مغلطه و سفسطه: در بسیاری از پیام‌ها دیده می‌شود.

ترکیب دروغ و واقعیت: بسیار پیش آمده که خبری را شنیده‌اید یا خوانده‌اید که فقط درباره‌ی یک بخش آن اطلاعات داشته اید و آن‌بخش را درست دیده‌اید و به واسطه‌ی همین اعتماد فرض کرده اید که ادامه‌ی متن هم حتما درست است.

فریب ظاهر زیبا را نخورید: داشتن عکس‌ها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفه‌ای برای یک شایعه دلیلی برای واقعی بودن آن نیست. بسیار دیده شده است که برای مطالب کاملا اشتباه و چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساخته اند و افراد فریب ظاهر آن را خورده اند.


[ پنج شنبه 94/3/21 ] [ 11:43 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]
رسانه‌ها و افراد مخالف و معاند انقلاب اسلامی همیشه منتظر یک فرصت هستند. خبر ورود پیکرهای مطهر 175 غواص شهید بهانه‌ای شد تا این رسانه‌ها دوباره فرماندهی جنگ را زیر سوال ببرند و شبهه‌افکنی و تخریب فرماندهان ایرانی را در دستور کار خود قرار دهند.

به نقل از گزارش گروه جنگ نرم مشرق- چندی پیش پیکرهای 175 غواص شهید وارد کشور شدند؛ این شهدا در عملیات کربلای4 در دی‌ماه 1365 با دستان بسته توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیده و زنده به گور شده بودند، عملیاتی که رزمنده‌ها با خاطرات تلخی از آن یاد می‌کنند. با نظر به اینکه حدود 30 سال از شهادت این غواصان رزمنده می‌گذرد، اما انتشار خبر نحوه شهادت این رزمنده‌ها موجب بروز واکنش‌های مختلفی از رسانه‌های معاند تا مردم عادی در فضای سایبر گردید.

با وجود اینکه در هشت سال دفاع مقدس با توجه به تدبیر فرماندهان و غیرت‌ورزی رزمنده‌ها یک وجب از خاک کشور در تصرف دشمن بعثی قرار نگرفت و عملیات‌ غرورآمیز زیادی مانند «فتح المبین» و «بیت‌المقدس» در این دوران انجام گرفت، اما در بعضی از عملیات مانند کربلای 4 به دلایل مختلف فتحی صورت نگرفت.

کربلای 4 و خیانت‌های شیطان بزرگ

عملیات کربلای چهار در دی ماه 1365 در شرایطی انجام شد که مسئولان ایرانی منتظر یک پیروزی بزرگ و سرنوشت‌ساز و در نهایت پایان جنگ بودند. این فضا که به‌ویژه بعد از عملیات بزرگ والفجر 8 و فتح فاو ابعاد روانی ویژه‌ای پیداکرد، سبب هجوم بی‌نظیر نیروهای مردمی به سمت جبهه‌ها شد که در تاریخ 8 ساله جنگ تحمیلی تنها در برهه عملیات «فتح‌المبین» در سال 61 نمونه داشت.

 

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

در عملیات کربلای 4 مردم ایران منتظر یک پیروزی بزرگ و سرنوشت‌ساز و در نهایت پایان جنگ بودند

این عملیات با رمز «محمد رسول الله» (ص) در محور «ابوالخصیب» به صورت گسترده به فرماندهی سپاه انجام شد. در این عملیات ابتدا حدود 15‌هزار نفر از نیروهای ایرانی به رهبری گروهی از تکاوران و غواصان، نیمه جنوبی دجله و نیمه شمالی اروندرود را پشت‌سر گذاشتند و با گذر از جزیره‌های «ام‌الرصاص»، «ام‌البابی»، «قطعه و «سهیل» به خاک عراق وارد شده و خط دفاعی حد فاصل سپاه سوم عراق در شرق «بصره» و سپاه هفتم در منطقه نزدیک شبه‌جزیره «فاو» را شکستند. بعد از آن حمله حدود 60‌ هزار نیروی سپاه و بسیجی ایران به سمت مواضع عراق در ساحل شرقی «اروند رود» ادامه یافت.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

هواپیماهای جاسوسی آواکس ارتش آمریکا یکی از اصلی‌ترین عوامل کمک به ارتش رژیم بعثی عراق در مواجه با رزمنده‌های ایرانی بود

نیروهای بعثی با کمک مستقیم آمریکایی‌ها در انتقال اطلاعات مربوط به تحرکات نظامی ایرانی‌ها که توسط هواپیماهای جاسوسی آواکس و تصاویر ماهواره‌ای به دست آمده بود، خود را برای این عملیات آماده کرده بودند و موانع بسیار قوی طبیعی و مصنوعی از جمله مسدود کردن، حفر کانال در معبر اصلی محور و پر کردن آن با مازوت برای زمینگیر کردن نیروهای ایرانی ایجاد کرده بودند؛ نیروهای عراقی برای از بین بردن رزمنده‌ها فقط از سلاح‌های مستقیم و توپخانه بهره نبردند بلکه هواپیما‌ها و هلیکوپترهای مسلح را هم علیه نیروهای بی‌سرپناه و آشکار در منطقه به‌کار گرفتند و بخش زیادی از نیروهای آب خاکی ایران را غرق کردند که در نهایت با مشخص شدن تلفات سنگین نیروهای خودی، عملیات متوقف شد.

بهانه‌ای برای حمله به فرماندهان دفاع مقدس

رسانه‌ها و افراد مخالف و معاند انقلاب اسلامی همیشه منتظر یک فرصت هستند که به اعتبار انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران خدشه وارد کنند تا از ضریب اعتقادی مردم به این نظام کم کنند. خبر ورود پیکرهای مطهر 175 غواص شهید به همراه دیگر شهدای تازه تفحص شده بهانه‌ای شد تا دوباره در فضای سایبر و به خصوص شبکه‌های اجتماعی فرماندهی جنگ را زیر سوال ببرند و شبهه‌افکنی و تخریب فرماندهان ایرانی را در دستور کار خود قرار دهند.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

بی‌بی‌سی فارسی همیشه محور بدبینی به مسئولان نظام را محور کار خود قرار داده است

تمرکز بر عملکرد فرماندهان عالی‌رتبه جنگ و القای ناتوانی و ضعف فرماندهان در کربلای 4 یکی از اصلی‌ترین محورهای حمله به فرماندهان دفاع مقدس در این ایام بود و این موج رسانه‌ای به دنبال برپایی «مصیبت‌خوانی» برای این غواصان شهید بود تا با گرفتن «اشک» از مردم ایران، شرایط بدبینی و حتی نفرت از مسئولین نظامی و سیاسی را فراهم کند.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

بعضی افراد مخالف و معاند نظام در هر فرصتی به دنبال زیر سوال بردن فرماندهان نظامی دفاع مقدس هستند

 

اقدامات جاسوسی عوامل نفوذی دشمن مثل منافقین، کمک برخی گروه‌های سیاسی معاند داخلی و از همه مهم‌تر پشتیبانی‌های اطلاعاتی دولت‌‌های غربی به‌ویژه آمریکا در رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی فارسی و... هیچ‌گاه گفته نمی‌شود و همیشه این نوع رسانه‌ها به دنبال مقصر نشان دادن مسئولین کشور در قبال جنایت‌هایی مانند همین 175 غواص شهید هستند. این در حالی است که اسناد متقن و معتبر بین‌المللی از جمله اظهارات «عدنان خیرالله» وزیر دفاع وقت عراق پس از عملیات کربلای 4 و بعضی مسئولین آمریکایی، یکی از دلایل اصلی لو رفتن عملیات کربلای 4 را انتقال اطلاعات مربوط به عملیات توسط سرویس جاسوسی آمریکا به عراق و هم‌چنین همکاری جریان‌های سیاسی معاند داخلی برای جاسوسی نظامی و جمع آوری اطلاعات از تحرکات نیروهای ایرانی عنوان می‌کند.

تکریم شهدایی که همیشه پرچم‌شان برافراشته است

بعد از موج رسانه‌ای نه چندان قوی تخریب فرماندهان ایرانی در رسانه‌های مخالف و معاند انقلاب اسلامی، موج بسیار قوی در فضای سایبر به خصوص شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک، وایبر، تلگرام، واتس آپ، لاین و اینستاگرام در جهت تکریم این شهدای غواص به راه افتاد. در شبکه‌های اجتماعی کاربران با ساخت هشتگ‌های #دست بسته، #175، #سلام_بر175غواص_شهید و... عکس‌ها، طرح‌های گرافیکی، شعر و دل‌نوشته‌های منتشر شده خود را با هم به اشتراک گذاشتند تا یاد شهدای غواص را گرامی دارند.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

تصویرسازی بعضی از کاربران برای ادای احترام به 175 غواص شهید در عملیات کربلای 4

حتی هنرمندانی مانند مهدی پاکدل، مهراب قاسم‌خانی، رسول صدرعاملی، عارف لرستانی، داریوش فرضیایی، علی صالحی و... با دل‌نوشته و ارسال عکس و عکس‌نوشته احساسات و عواطف خود را نسبت به بازگشت سربازان وطن بیان کرده‌اند.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

دو یادبود از خیل عظیم ادای احترام کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی

یکی از پربیننده‌ترین متن‌هایی که در روزهای گذشته مطرح شد، مربوط به «سمیه شادکام» درباره کوچکترین عمویش، «مسعود شادکام» بود که به همراه عکس او در فیسبوک منتشر کرد؛ عموی کوچکش که در سن و ‌سال کم به همراه چهار پسرعموی دیگرش در کربلای چهار جنگید و شهید شد.

شهدایی که فرماندهی دفاع مقدس را زیر سوال بردند! // در حال ویرایش

دل‌نوشته «سمیه شادکام» برای عموی شهیدش «مسعود شادکام» که در سن و ‌سال کم به همراه چهار پسرعموی دیگرش در کربلای چهار جنگید و شهید شد

اینها فقط نمونه‌ای از حجم زیاد متن‌ها و نظرهایی است در شبکه‌های مجازی منتشر و دست به دست شد تا نشان دهد که هنوز ایرانی‌ها با هر نگرش فکری، چه در داخل و چه حتی خارج کشور، سوگوار شهدای جنگ تحمیلی بوده و رشادت‌های رزمندگان در جبهه‌های دفاع از میهن خویش را فراموش نمی‌کنند. این امر نشان می‌دهد که اگر شجاعت این قهرمانان ملی و دینی با ابزارهای مختلف هنری مانند رمان، نقاشی،  فیلم سینمایی و... به تصویر کشیده شود، به طور قطع نسل جوانان و نوجوانی که این دلاوری‌ها را برای استقلال و امنیت کشور خود ندیده است، بیشتر در مقابل جریان رسانه‌ای معاند انقلاب اسلامی واکسینه می‌شوند و مثل همیشه طرح‌های دشمن علیه خود را ناکام می‌گذارد.


[ چهارشنبه 94/3/20 ] [ 9:32 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی تفصیلی، به بررسی موضوعات مهم روز ایران و منطقه پرداخت.

او که از شاگردان مدرسه مشهور حقانی محسوب می‌شود، در ابتدای این گفتگو به بررسی نقش و جایگاه این مرکز به عنوان یکی از کانونهای اصلی انقلاب پرداخت و در ادامه به موضوعاتی دیگر نظیر مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5، شکل گیری انحراف در اسلام بواسطه افراطی گری برخی افراد، کمک جمهوری اسلامی به مقاومت منطقه و بررسی ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی(ره) و تلاش برخی جریانات برای ایجاد انحراف در راه امام(ره) اشاره کرد.

متن مشروح گفتگوی خبرنگاران فارس با نماینده ولی فقیه در سپاه را در زیر می‌خوانید:

* امام(ره) ایدئولوژی‌های بدلی را کنار زد
سعیدی همچنین با اشاره به نقش امام در تشکیل حکومت اسلامی و بیداری اسلامی اظهار داشت: بزرگترین تهدیدی که متوجه ایدئولوژی اسلامی بود، جایگزینی ایدئولوژی‌های بدلی به جای ایدئولوژی و جهان‌بینی توحیدی و وحیانی بود. امام آن ایدئولوژی‌های بدلی را کنار زدند و ایدئولوژی توحیدی را جایگزین آن کردند.
وی خاطرنشان کرد: در جغرافیای جهان اسلام و غرب آسیا (خاورمیانه)، 4 ایدئولوژی مطرح بود. یکی ایدئولوژی و گفتمان ناسیونالیستی که در مصر آقای ناصر و در ترکیه آتاتورک و در ایران هم رضاخان مروج این گفتمان و ایدئولوژی بودند. البته جریان ملی گرایی در ایران 2 بخش داشت، بخش دولتی را حکومت دنبال می‌کرد و از طرفی هم جریانات حزبی مثل جبهه‌ ملی و نهضت آزادی این جریان را دنبال می‌کردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه گفتمان دوم، گفتمان لیبرال دموکراسی بود، اظهار داشت: در جهان عرب عناصری بودند که طرفدار ایدئولوژی غربی بودند. گفتمان سوم، گفتمان چپ مارکسیستی بود که جهان اسلام مثل لیبی، سوریه، عراق، الجزایر و ... را در برگرفت.
* امام خمینی جریانات انحرافی جهان اسلام را نشان داد
سعیدی تاکید کرد: گفتمان آخر، گفتمان التقاطی بود یعنی تلفیقی از گفتمان‌های چپ و اسلام یا لیبرال و اسلام. به هرصورت این چهار گفتمان مطرح بود اما یک گفتمان هم گفتمان دینی بود که زیر لایه‌های این 4 گفتمان پنهان شده بود و هنر امام این بود که گفتمان دینی را از زیر این لایه‌ها بیرون بیاورد و به جهان اسلام ارائه کند و توانست ماهیت این انحرافات را علنی کند و جریانات انحرافی در جهان اسلام را نشان دهد. امام(ره) گفتمان دینی را احیا کردند.
* نه امام و نه رهبری هیچگاه شعار شیعه‌گری ندادند/ همانقدر که از فلسطین حمایت کردند به حزب الله کمک کردند
وی افزود: مارکس می‌گوید دین افیون ملت‌هاست حتی برخی از گروه‌های فلسطین هم می‌خواستند با تکیه بر کاخ کرملین و ایده مارکسیستی به مقابله با صهیونیست‌ها بپردازند اما امام گفتمان دینی را آن قدر شفاف در عمل متجلی ساخت که همه، آن گفتمان‌ها را فراموش کردند و به سراغ اسلام آمدند. یعنی انقلابی که در فلسطین شد انقلاب فکری بود و مهمترین تحول انقلابی جهان اسلام هم انقلاب فکری است.
نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: امام(ره) اسلام را در عمل و گفتمان یعنی مقابله با استعمار و استکبار و خرافات و انحرافات نشان داد و فطرت پاک جهان اسلام را بیدار کرد. خدمتی که امام به جهان اسلام کرد در طول این هزار سال کسی نکرده است.
سعیدی ادامه داد: من در جلسه‌ای که علمای اهل سنت بودند گفتم خدمتی که امام به شماها کرد هیچکس نکرد، اسلام در خاورمیانه مرده بود ولی امام اسلام ناب را مطرح کرد. نه امام و نه مقام معظم رهبری هیچگاه شعار شیعه‌گری ندادند همیشه شعارشان اسلام ناب بوده و به همان میزان که از فلسطین حمایت کردند از حزب‌الله حمایت کردند. اولین ایده‌های امام(ره)، دفاع از آرمان فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی بود، اولین کلام امام مقابله با نظام استکباری آمریکا و ارتجاع بود.
* علما توجه کنند که آمریکا «اسلام بدلی» را در مقابل «اسلام ناب» ساخته است
نماینده ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از گفتگو با بیان اینکه امروز آمریکایی‌ها 3 مدل از اسلام را ترویج می دهند تا جایگزین ایده امام و رهبری کنند، گفت: علما باید توجه داشته باشد که اسلام بدلی را آمریکایی‌ها برای مقابله با اسلام ناب ساخته‌اند.

* اسلام شیعی افراطی یکی از مراجع، اسلامی آمریکایی است
وی افزود: یکی، اسلام تکفیری افراطی عربستان سعودی است. دوم اسلام سکولاریزه شده ترکیه و سوم اسلام شیعی افراطی است که یکی از مراجع آن را ترویج می‌کند. این اسلام شیعی افراطی 2 گرایش دارد یکی توهین مستقیم به مقدسات اهل سنت و دوم ترویج عزاداری‌های سکولار خنثی، بی‌خاصیت و خشن. متاسفانه ضربه‌ای که این تفکر(اسلام شیعی افراطی) بر اسلام می‌زند کمتر از جریانات دیگر نیست.
* چرا باید امام حسین(ع) را با قمه معرفی کنیم
سعیدی تاکید کرد: امروز وقتی می‌توانیم اهل بیت را با شیوه‌های درست معرفی کنیم چرا باید امام حسین(ع) را با قمه معرفی کرد و چرا باید به مقدسات اهل سنت توهین کنیم؟
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: ما در جهان اسلام به اهل سنت در غزه بیشترین کمک را کردیم، اینها هیچ پناهگاهی جز ایران نداشتند و همه دنیا این را فهمیدند. این بزرگترین خدمت به اهل بیت است که یک مجموعه بینوا که زیر چکمه‌های پولادین رژیم صهیونیستی دست و پا می‌زند را حمایت کنید، اگر ایران نبود چه بلایی سر آنها می‌آمد و آیا از غزه چیزی باقی می‌ماند؟
* ایران با یک دست به جریان اهل سنت در غزه و با دست دیگر به حزب‌الله کمک می‌کند
وی با اشاره به حمایت ایران از مسلمانان شیعه و سنی در جهان گفت: لذا ایران با یک دست به جریان اهل سنت در غزه و فلسطین کمک می‌کند و از یک طرف هم به حزب‌الله به عنوان جریان انقلابی بالنده. هم حزب‌الله و هم حماس دارای تفکرات ضدصهیونیستی و ضد استکباری هستند و شعار رهبری و امام این است که از هر مظلومی در دنیا حمایت کنیم.
سعیدی با بیان اینکه راه مقابله با این 2 لایه انحرافی اسلام شیعی افراطی، تنویر افکار عمومی و معرفی این جریانات است، اظهار داشت: برخی از این سی‌دی‌های گویندگان شبکه‌های ماهواره‌ای انگلستان را هر فرد ناآگاهی ببینید، ضد شیعه می‌شود زیرا آنقدر برخی از کلمات آنها وقیح است که دیگر نیازی نیست دیگران پول بدهند وهابی تربیت کنند، هرکسی اینها را ببیند ضد شیعه می‌شود. آن وقت این خدمت به شیعه است؟
* امروز در اوج قدرت و عزتیم
نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: اگر در لابلای این مسائل خشونت بوجود می‌آید و تلفاتی داده می‌شود مقصر این خون‌ها چه کسانی هستند؟ امیرالمومنین برای حفظ وحدت از حقوق حقه خود گذشت. ما امروز در اوج قدرت و عزتیم و راهکارهای مختلفی برای ترویج اهل بیت داریم. این همه سایت و شبکه و امکان چاپ هست ما باید فضائل اهل بیت را معرفی و به مظلومین کمک کنیم.
* گفتمان اسلام شیعی افراطی گفتمانی انحرافی است
سعیدی با بیان اینکه تنویر افکار عمومی و آگاه‌سازی مردم مهم است، گفت: منبری‌ها و صداوسیما و رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در افشای عوارض این مسائل دارند. خیلی از این خشونت‌ها ناشی از همین تندروی‌هاست و تصورشان این است که این گفتمان حکومت اسلامی است. نخیر این گفتمان حکومت نیست بلکه گفتمان انحرافی است که ممکن است برخی افراد به خاطر سوءبرداشت چنین حرف‌هایی بزنند.
* به حزب‌الله و حماس گفتیم در دام اخوان المسلمین و ترکیه قرار نگیرند
وی در ادامه با بیان اینکه کمک ما به حماس و حزب‌الله پشتیبانی معنوی است، تصریح کرد: این پشتیبانی معنوی همین تبادل گفتمانی است، همین که ما به آنها می‌گوییم در دام جریان اخوان المسلمین و ترکیه قرار نگیرید.
* ترکیه در آشوب‌های سوریه ضربه زیادی به فلسطین وارد کرد
نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: ترکیه اشتباهات بزرگی داشته است و در آشوب‌های سوریه ضربه زیادی به فلسطین وارد کرد، آنها آمده بودند تا سوریه را به اخوان‌المسلمین ملحق کنند و بتوانند از آن طریق با اسرائیل مبارزه کنند که این نقشه، نقشه آمریکایی بود.
سعیدی ادامه داد: آمریکایی‌ها برداشتشان این بود که کنترل اخوان‌المسلمین به مراتب راحت‌تر از مقابله هلال شیعی است. به اینها القا کردند که مشکل شما هلال شیعی است. اصلا هلال شیعی را چه کسی مطرح کرد؟ ما که دنبال قدرت شیعی در دنیا نبودیم، ما شعار اسلام  دادیم. منتها چون نماد و گفتمان حاکمان جمهوری اسلامی گفتمان نبوی و علوی است آنها تصورشان این است که دشمنان آنها شیعیان هستند در حالیکه بزرگترین خدمت را شیعیان و رهبران شیعه به اهل سنت و اسلام سنتی کرده است.
* یکی از دلایل افزایش پیوستن به داعش اقدامات تفکر شیعی افراطی است
وی همچنین اظهار داشت: ضربه‌ای که تفکر افراطی شیعی به بیداری اسلامی می‌زند ضربه کمی نیست. یکی از عوارض آن تحریک عوامل اهل سنت است. اینکه امروز آقای بان کی‌مون می‌گوید پیوستن جوانان به داعش 70 درصد افزایش پیدا کرده دلیلش انگیزه‌های افراطی‌گری اینهاست، یعنی تصور جوانان این است که این گروهک‌ها انقلابی‌اند و باید به اینها کمک کرد.

سعیدی ادامه داد: یک عامل دیگر جذب گروه‌های داعش هم این است که می‌گویند شیعیان به خلفا توهین می‌کنند. لذا اینها گسل‌هایی است که نیازی به تحریکشان نیست و این یعنی دشمن را عوضی گرفتن. اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند دشمن را عوض نگیرید همین است، دشمن ما اسرائیل است.
نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: یکی دیگر از عارضه‌های افراطی‌گری، هزینه کردن بیخودی نیروها و امکانات مسلمانان است. پیامد دیگر این قضایا بهره‌مند شدن اسرائیل از این درگیری‌هاست. یعنی اگر یمن را نماد تشیع قرار دهند و عربستان را نماد اهل سنت، می‌شود جنگ نیابتی از دو طرف و خسارت‌هایی که به جهان اسلام وارد می‌شود و دشمن بهره می‌برد لذا حرکت‌های شیعی افراطی پیامدهای زیادی دارد.
* غنی‌سازی اورانیوم برای مسائل صلح‌آمیز حرف اول و آخر ماست
وی در بخش دیگری از گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع مذاکرات 1+5 اظهار داشت: در این مسئله چند نکته باید از هم تفکیک شود، اولین مسئله این است که بالاخره ما در بحث هسته‌ای دنبال چه بوده و چه هستیم. حرف ما از اول این بوده که ما می‌خواهیم به چرخه سوخت هسته‌ای یعنی غنی‌سازی اورانیوم برای مسائل صلح‌آمیز دست یابیم. این حرف اول و آخر ماست.
سعیدی تاکید کرد: حتی ما دنبال غنی‌سازی 20 درصد نبودیم و دولت وقت درخواست کرد که برای سوخت راکتور اتمی تهران نیازمند به سوخت هستیم به ما بدهید والا خودمان اقدام می‌کنیم. خب آنها ندادند و باور هم نمی‌کردند ما به سمت سوخت 20 درصد برویم اما رفتیم و شد و آنها در برابر عمل انجام شده، قرار گرفتند.
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: آنها تحریم را چند برابر کردند تا ما را متوقف کنند. تحریم جواب نداد و نتیجه‌ای که از تحریم گرفتند این بود که ایران نه تنها متوقف نشد بلکه خودش را به غنی‌سازی 20 درصد هم رساند.
* غنی‌سازی 60درصد مطرح شد اما نظام بدنبال غنی‌سازی بالا 20درصد نبود
وی خاطرنشان کرد: حتی آن زمان هم در برخی گفتمان‌ها مطرح شد برای سوخت زیردریایی‌هایمان به 60 درصد غنی‌سازی هم نیازمندیم، یعنی احساس کردند که ما توان غنی‌سازی بیش از 20 درصد هم داریم که البته آن درحد گفتمان بود و نظام دنبال این نبود که دنبال بیشتر از 20 درصد برود.
سعیدی با بیان اینکه پس اولین خواسته ما پذیرش حق غنی‌سازی در حد مصرف صلح‌آمیز دفاعی و غیردفاعی بود، گفت: موشک‌های دوربرد یا زیردریایی‌ها نیازمند سوخت جامد هستند البته بمب اتم جزو دکترین ما نیست و طبق فتوای رهبری حرام است و هیچگاه دنبال آن نبوده و نیستیم و نخواهیم بود، اما دنبال انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز بوده و هستیم.
* به بهانه موضوع هسته‌ای میخواهند به اسرار نظامی ما دست پیدا کنند
نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: آنها باید حق غنی‌سازی ما را در چارچوب مقررات بین‌المللی می‌پذیرفتند اما این را بهانه کردند برای مسائل دیگر، یعنی در حقیقت غنی‌سازی صلح‌آمیز بهانه‌ای شد برای فشار روی مسائل دیگر. این از حرف‌های آنها مشخص است که اهداف دیگری دارند، یکی اینکه ببینند توان ما چقدر است و می‌خواهند به اسرار نظامی ما دست پیدا کنند.
سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: بنده از زبان یک مسئول رسمی کشور که الان در جایگاه حساسی قرار دارد، شنیدم که گفت معاون وزیر خارجه آلمان به من گفت: "تا مادامی که یقین پیدا نکردیم که عراق هیچ چیزی ندارد به آن حمله نکردیم. تمام تلاشمان این بود که به عمق توان عراق دست پیدا کنیم". خب این هدف دشمن را نشان می‌دهد، لذا باید در اینجا خیلی حساسیت داشته باشیم زیرا قطعا دشمن قابل اعتماد نیست.
* وجود انقلاب اسلامی برای آمریکایی‌ها کابوس است/ سوءظن به دشمن واجب است
وی افزود: در روایات آمده یکی از جاهایی که سوءظن واجب است در قبال دشمنی است که با او صلح کرده‌اید. حال ما با دشمنی در حال مذاکره هستیم که هیچگاه با ما بر سر صلح نداشته و هرکار توانسته انجام داده است. لذا بحث بی‌اعتمادی به تیم هسته‌ای نیست، این افراد زحمت می‌کشند و تلاش می‌کنند اما بحث دشمن است که هر چه در توان داشته علیه ما به کار گرفته است.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: وجود جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی برای آمریکایی‌ها کابوس است. آنها می‌دانند ما در منطقه چه کار کرده‌ایم و چقدر عرصه نفوذمان را در غرب آسیا گسترش داده‌ایم.
* برای پروتکل الحاقی باید شرط و قید بیان شود
سعیدی اظهار داشت: نکته اصلی که تیم مذاکره کننده باید متوجه شود این است که مذاکرات فقط باید حول و حوش مسائل هسته‌ای باشد و به هیچ وجه آنها نباید به اسرار نظامی ما دست پیدا کنند چون با امنیت ملی و منافع ملی و حیات انقلاب سر و کار دارد، نباید این مرزها و خطوط قرمز شکسته شود و ساده انگاری کنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به بحث پروتکل الحاقی گفت: پروتکل می‌گوید آنها در هر زمان و هر مکان که خواستند می‌توانند از مراکز ما بازدید کنند لذا برای پروتکل باید شرط و قید بیان شود و الا اگر مطلق پذیرفته شود خواسته آنها عملی خواهد شد.
وی ادامه داد: حال سؤال این است که اگر ما پروتکل را مشروط  پذیرفتیم و آنها آمدند و گفتند که ما می‌خواهیم فلان نقطه را بازدید کنیم و ما قبول نکردیم، تحریم برنمی‌گردد؟ خب اینکه نقض غرض می‌شود ما رفتیم مذاکره کردیم تا عزت و منافع ملی ما حفظ شود و حقوق حقه ما استیفا شود اما روند اگر معکوس و نقض غرض شد چه کسی پاسخگوست؟
سعیدی تاکید کرد: یعنی اگر پروتکل را پذیرفتیم و فردا آمدند گفتند که می‌خواهیم فلان جا را ببینیم و ما هم بگوییم که مشروط پذیرفتیم و آنها هم بگویند نه ما مشروط قبول نداشتیم و باید اجازه بدهید این مکان‌ها را ببینیم، چه می‌شود؟ آقای آمانو هم که در دست آنهاست و اگر نپذیریم شمشیر تحریم‌ها را بالا می‌برند. خب ما چرا باید وارد این عرصه شویم؟
*رهبری از روند و نتیجه کار مذاکرات نگران است
وی اظهار داشت: از طرفی آنچه که در بیانات مقام معظم رهبری مرتبا شاهدیم این است که ایشان از روند و نتیجه کار نگران است که تیم مذاکره کننده باید دقت‌های لازم را داشته باشد تا مذاکرات فقط پیرامون مسائل هسته‌ای باشد و به منافع ملی و امنیت ملی ضربه نزند.
* یکی از عوامل انعطاف رهبران الهی عدم تحمل دولت‌هاست
نماینده ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از این گفت‌وگو به وظایف رهبران الهی و عوامل انعطاف آنها اشاره و تصریح کرد: رهبران الهی در طول تاریخ 3 وظیفه اصلی دارند، یک اینکه نقشه راهی که خداوند تعیین کرده به مردم ارائه کنند. وظیفه دوم، ساختارسازی و عملیاتی کردن این نقشه راه است مانند نسخه‌ای که امام عملیاتی کردند و تکمیل و تداوم آن با رهبری بعد از امام بود. سومین وظیفه رهبران، پاسداری و حفاظت از حکومت دینی و شریعت و آئین الهی است.
وی افزود: نکته دیگر این است که عواملی در انعطاف رهبران الهی مؤثر است. این عوامل گاهی از موضع قدرت است و گاهی بستگی به عوامل دیگر دارد. لذا برخی عوامل در تحقق خواسته‌های رهبری مؤثر است اگر آن عوامل در استانداردهای بالا عمل کنند آرمان‌های رهبری عملی می‌شود اما اگر آن عوامل در حد استاندارد نباشد زمینه انعطاف رهبران بوجود می‌آید.
سعیدی خاطرنشان کرد: یکی از عوامل انعطاف رهبران الهی عدم تحمل دولت‌هاست. اگر دولت‌ها ظرفیت تحقق آرمان‌های رهبران الهی را نداشته باشند به طور طبیعی انعطاف در مواضع و عملکرد رهبران برای حفظ اساس اسلام بوجود می‌آید البته نه اینکه از اصول دست بردارند، مبنای همه رهبران الهی حفظ اصول و مبانی و کیان اسلام است.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: لذا اگر برخی عوامل زمینه‌ای به وجود آوردند که آرمان‌های رهبری به طور کامل قابل انجام نباشد برای حفظ اصول انعطاف بوجود می‌آید. بعنوان مثال ایده‌آل امام حسن مجتبی(ع) جنگیدن با معاویه است ولی وقتی می‌بینند چنین ظرفیتی در کارگزارانش وجود ندارد و اگر بخواهد این وضعیت را ادامه دهد ممکن است اصل هسته دین به خطر بیافتد لذا انعطاف به خرج می‌دهند و از جنگ مستقیم با معاویه به تاکتیک دیگری دست می‌زنند تا هسته مرکزی برای روز مبادا حفظ شود و یا در صلح حدیبیه، شاید این صلح خیلی به نفع مسلمانان نبود اما پیامبر چشم‌انداز آینده را می‌دیدند و منافعی در این صلح بود که در چشم برخی افراد نمی‌آمد.
سعیدی یکی دیگر از عوامل انعطاف رهبران الهی را میزان تحمل مردم دانست و گفت: اگر مردم تحمل داشته باشند آرمان‌های رهبری در حد 100 درصدی عملی می‌شود. هر جا که خواسته‌های امام و رهبری به صورت کامل عملی شده مواقعی بوده که هم دولتمردان و هم مردم آستانه تحمل بالایی داشته‌اند.
وی افزود: لذا وقتی امام فرمود "جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم"، این ایده واقعی امام بود و شوخی نمی‌کردند ولی وقتی امام احساس می‌کند که ادامه جنگ ممکن است به مصالح انقلاب لطمه وارد کند تاکتیک را عوض کردند و قطعنامه را می‌پذیرند و تعبیر جام زهر را به کار می‌برند. یعنی امام با طیب خاطر قطعنامه را نپذیرفتند بلکه احساس کردند به اصل انقلاب ضربه می‌خورد و آن را پذیرفتند. لذا علل و عواملی در انعطاف امام تاثیر داشت.
* مردم و دولتمردان باید ظرفیت نرمش قهرمانانه را داشته باشند
نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: حالا امروز می‌بینیم که رهبر انقلاب نرمش قهرمانانه را مطرح کردند، این نرمش قهرمانانه می‌تواند مصالح زیادی را در بر گیرد، به شرطی که هم مردم و هم دولتمردان ظرفیت این نرمش قهرمانانه را داشته باشند.
وی افزود: نرمش قهرمانانه یعنی می‌خواهیم یک بار دیگر با مجموعه‌ای که به بهانه هسته‌ای ما را تحریم کردند، وارد مذاکره شویم، ببینیم اینها منطق را می‌پذیرند یا نه. اگر حقوق ما را پذیرفتند ما هم همراهی می‌کنیم اما اگر نپذیرفتند باید نرمش قهرمانانه تبدیل به قوت شود.
* شرایط شعب ابیطالب و کربلا اصلا قابل مقایسه با شرایط ما نیست
سعیدی با بیان اینکه خواسته‌های رهبری 4 محور دارد، گفت: این 4 محور عبارتند از: 1-ایده‌آل 2-مطلوب 3-مقبول 4-حداقلی. رهبری گزینه ایده‌ال را می‌خواهند که نیازمند ظرفیت دولتمردان و مردم است یعنی بایستیم پای کار و استقامت کنیم و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
* ایده‌آل رهبری این است که چرخه سوخت داشته باشیم ولو در تحریم
وی اظهار داشت: لذا ملتی که می‌خواهد به فینال برسد و پیروز شود باید بیشتر از همه تحمل کند. خیلی‌ها شرایط شان بدتر از ما بود و مقاومت کردند خیلی‌ها هم شرایط‌شان بهتر بود و بریدند. شرایط شعب ابیطالب و کربلا اصلا قابل مقایسه با شرایط ما نیست اما دیدیم که مقاومت کردند. ایده‌آل رهبری این است که ما روی حرف خود بایستیم و چرخه سوخت داشته باشیم ولو در تحریم.

* مردم و دولتمردان اجازه ندهند آرمان رهبری دستخوش مصالحه قرار گیرد
نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: گزینه دوم و سوم، مطلوب و مقبول پس از آن است و گزینه چهارم حداقلی است که نباید به آنجا برسیم. نباید مردم و دولتمردان اجازه دهند آرمان رهبری دستخوش مصالحه قرار بگیرد. رهبری از اصول خود دست برنمی‌دارند.
وی گفت: اگر مردم در قضیه عاشورا همراهی می‌کردند حادثه کربلا بوجود نمی‌آمد، اگر مردم بعد از اینکه دیدند جنگ دارند فرسایشی می‌شود با تمام وجود فریاد می‌زدند، امام عقب‌نشینی نمی‌کرد اگر دولتمردان سراغ لیزر و مسائل مختلف نمی‌رفتند و به همان توان داخلی اتکا می‌کردند امام از مواضع‌شان عقب‌نشینی نمی‌کردند. مردم و دولتمردان و خواص در تحقق آرمان‌های رهبری نقش دارند چه مثبت و چه منفی.
* برخی دولتمردان می‌گویند تا مشکلاتمان با بیرون را حل نکنیم مشکلی در داخل حل نمی‌شود
سعیدی در ادامه اظهار داشت: حال دولتی بر سر کار آمده و می‌گوید من می‌خواهم با مذاکره مسائل را حل کنم و بیشتر هم مسائل را به بیرون ارجاع می‌دهد تا در داخل و برخی دولتمردان می‌گویند تا ما با بیرون مشکلات را حل نکنیم مشکل در داخل حل نمی‌شود.
وی با بیان اینکه 2 دیدگاه وجود دارد، گفت: یک دیدگاه می‌گوید اگر ما بخواهیم اقتصادمان فعال و تعامل‌مان با دنیا بیشتر شود و بتوانیم با دنیا تعامل کنیم، باید جذب جامعه جهانی شویم و در غالب بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول حرکت کنیم که من اسم این دیدگاه را عقلانیت ابزاری و یا عقلانیت سودمحور گذاشته‌ام.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: یک دیدگاه هم این است که ما اگر به درون اتکا و در تحریم مقاومت نکنیم و به خارج اعتماد کنیم باید همه دستاوردها را به تدریج از دست بدهیم. چون اختلاف ما با آمریکا فقط بر سر مسائل هسته‌ای نیست بلکه اختلاف ما با آمریکا خیلی گسترده است.
* با آمریکا بر سر حضورمان در آمریکای لاتین و همه مسائل اختلاف داریم
سعیدی تاکید کرد: ما با آنها بر سر حضورمان در آمریکای لاتین و در مورد یمن و فلسطین و لبنان و عراق و مصالح اسلام و حقوق بشر و همه مسائل اختلاف داریم. آنها 50 سال است حقوق ما را ضایع کرده‌اند. عمق استراتژیک ما طوری است که باید روی اصول‌مان که یکی از آنها هسته‌ای است، بایستیم.
وی افزود: بحث حضرت آقا این است که ما در مذاکرات جلو می‌رویم تا یک بار دیگر به دنیا بفهمانیم آمریکایی‌ها صداقت ندارند و دروغ می‌گویند.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: به هرصورت دولتی‌ بر سر کار آمده و شعارش این است که می‌خواهم با نگاه دیپلماسی و در چارچوب قوانین بین‌المللی و صندوق جهانی پول جلو برویم، رهبری می‌فرماید خب، دیگران این موضوع را امتحان کردند شما هم می‌خواهید امتحان کنید، بیاید وارد مذاکره شوید اما اصول ما مشخص است و برای آن هزینه کرده‌ایم و اگر بنا بود از اصول دست برداریم چرا 35 سال هزینه کردیم.
سعیدی گفت: لذا ایشان اعلام کردند بروید وارد مذاکره شوید اما مذاکره مشروط و با حفظ اصول و اگر اصول حفظ شد که هیچ اما اگر نشد خودتان(دولتی‌ها) در عملکرد و نگاهتان به این موضوع تجدید نظر کنید و به دنیا هم بگویید که اینها(آمریکایی‌ها) قابل اعتماد نیستند و به مردم هم بگوید که راه به بیرون نیست و راه به درون است.
* همانطور که آقا فرمودند راه حل مسائل اقتصادی در لوزان نیست
وی در ادامه تصریح کرد: همانطور که آقا فرمودند راه حل مسائل اقتصادی در لوزان نیست. فرمول همین است و ماه راهی جز استحکام درونی نظام و صرفه‌جویی نداریم، این اصول پیروزی می‌آورد. ملت ما باید به این موضوع توجه کند که درگیر شدن با قلدرترین قلدرهای عالم با مصرف 155 میلیارد فوت مکعب گاز و 80 میلیون لیتر بنزین سازگاری ندارد. این طوری که نمی‌شود با آمریکا درگیر شد، لذا اینها عوامل انعطاف است.
* فرمایش آقا درخصوص نخریدن کالای خارجی شبیه حکم حکومتی است
سعیدی اظهار داشت: استنباط من این است که برخی فرمایشات حضرت آقا شبیه حکم حکومتی است. آقا می‌فرمایند جنس خارجی در صورت وجود مشابه داخلی نخرید، این شبیه حکم حکومتی است و توقع از مردم این است که جنس خارجی نخرند.
* مجلسی در طراز انقلاب است که آرمان‌های رهبری را درک کند و پای آن بایستند
نماینده ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از گفت‌وگو با فارس به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی اشاره و تصریح کرد: مجلسی در طراز انقلاب است که آرمان‌های رهبری را، هم درک کند و هم پای آن بایستند. مردم ما در شاکله نظام نقش تعیین کننده‌ای دارند.
وی ادامه داد: مردم باید به کسانی رای دهند که اصول و آرمان‌های رهبری را عملی می‌کنند. نماینده‌ای که اصلا مصالح انقلاب را نمی‌شناسد چطور می‌تواند از انقلاب دفاع کند. مردم باید نهادهایی مثل دولت، مجلس خبرگان، مجلس شورای اسلامی و .. آن چنان محکم در کنار رهبری قرار دهند که اگر یک قوه دچار ضعف شد قوای دیگر جبران کنند.
* تغییر مجلس انقلابی به مجلسی دیگر، تهدیدی برای آرمان‌های امام و رهبری و مصالح نظام است
نماینده ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: تلاش‌های زیادی می‌شود تا مجلس انقلابی تبدیل به مجلس دیگری شود که این تهدیدی برای آرمان‌های امام و رهبری و مصالح نظام است. لذا شورای نگهبان وظایفی دارد و خواص هم باید معیارهای نماینده در طراز انقلاب را معرفی کنند تا مردم در پای صندوق‌ به نماینده‌ای رای دهند که خواسته‌های آرمانی رهبری را عمل کند.
سعیدی گفت: این تکلیف سنگینی برای متدینین است، در خصوص دولت‌ها هم همین گونه است. مردم باید رئیس‌جمهوری را انتخاب کنند که دقیقا بتواند پا به پای رهبری آرمان‌ها و خواسته‌های ایشان را عملی کند و مجلس شورای اسلامی و خبرگان و شورای نگهبان هم باید همین طور باشند. الان هم برداشت ما این است که مردم مصالح نظام را در رای دادن در نظر بگیرند.
وی تصریح کرد: مجلسی در طراز انقلاب است که بتواند جلوی زیاده خواهی‌های استکبار بایستد و زمینه تحقق آرمان امام و رهبری را در حد ایده‌آل فراهم کند.
* یاران امام اگر بر محور رهبری بعد از امام حرکت نکنند، ولایتی ندارند/ولایت سهمیه‌ای و ارثی نیست
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به خاطره‌گویی‌های نامتعارف آقای هاشمی از امام گفت: نمی‌فهمم این حرف‌ها چیست و برای چه می‌زنند؟ اگر مجتهدی از دنیا رفت بلافاصله مقلد باید به مجتهد زنده رجوع کند، این در مورد احکام و تکالیف است اما در مسائل حکومتی مسئله به مراتب حساس‌تر است و یک لحظه نظام بدون رهبری حی و حاضر نمی‌شود.
وی افزود: به عنوان مثال در زمان غیبت موسی، هارون رهبر جامعه شد و وقتی فرمانی داد نمی‌توان به سخنان موسی تمسک یافت و فرمان هارون را کنار گذاشت، این تقابل در برابر ولی بعد از موسی و در حقیقت عدم اعتقاد به ولایت مطلقه است.

سعیدی همچنین تاکید کرد: در زمان وفات پیامبر نیز ولایت بصورت کامل به حضرت علی انتقال یافت. لذا ولایت قابل تجزیه نیست که بخشی به صحابه منتقل شود و بخشی به دیگران. اشتباه آن دوره این بود برای صحابه مصونیت قائل شدند، همین اشتباه در عصر ما تکرار شد، یاران امام اگر بر محور رهبری بعد از امام حرکت نکنند، ولایتی ندارند، ولایت سهمیه‌ای و ارثی نیست.
*برخی برای منافعشان زیر نام امام قرار گرفته و رهبری را تضعیف کردند
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه تصریح کرد: ارزش دیگران به این است که ولایت را از علی بگیرند والا چیزی باقی نمی‌ماند پس همه باید در محور ولایت قرار بگیرند. ارزش صحابه و خواص به این است که به رهبری بعدی بپیوندند و از رهبری بعدی کسب فیض کنند. برخی زیر نام پیامبر، اهل بیت و امام بعد از پیامبر را تخریب کردند، برخی هم زیر نام امام برای منافعشان قرار گرفته و رهبری را تضعیف کردند.
وی با طرح این سوال که علت اتکا به رهبری حی و حاضر چیست؟ گفت: رهبری و امام در اصول یکسانند اما الان در اداره کشور ملاک فرمان رهبری حاضر است. ما نمی‌توانیم در زمان حیات رهبری بگوییم امام این طور فرمودند. فلسفه آن این است که متغیرهایی هر روز برای جامعه اسلامی پیش می‌آید که رهبر حی و حاضر باید روی آنها اعمال مدیریت کند. اصول و راهبردها برای رهبران یکی است اما تدبیر اداره کشور بر اساس متغیرهاست یعنی تاکتیک‌ها متغیر است.
* اینکه در فرمایشات امام بگردیم که «مرگ بر آمریکا» بگوییم یا نه، انحراف و عوام فریبی است
نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: امام(ره) الان نیستند که ما از ایشان بپرسیم «مرگ بر آمریکا» را بگوییم یا نگوییم، «مرگ بر آمریکا» یک فرع و مربوط به زمانی با متغیرهای خودش است. حال با توجه به تاثیر متغیرهای زمانی و مکانی باید رهبری اعمال مدیریت کند. حالا ما برویم در فرمایشات امام(ره) بگردیم که الان «مرگ بر آمریکا» بگوییم یا نگوییم این انحراف و عوام‌فریبی است.
* برخی می‌گویند باید مسائل را با کدخدا حل کنیم اما نظر آقا صرفه‌جویی دولت و ملت است
سعیدی ادامه داد: یکی از متغیرهای دیگر این است که در زمان رهبر معظم انقلاب 8 جنگ اتفاق افتاد که در زمان امام نبود، جنگهای بالکان، اول و دوم عراق، 8 روزه، 33 روزه، 22 روزه، عراق و ...، خب چطور می‌توانید احکام اینها را از سخنان امام(ره) در بیاورید.
نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان اظهار داشت: امروز رهبری بحث استحکام درونی نظام را مطرح می‌‌کنند چون بعضی نگاه‌ها به بیرون است و می‌گویند باید مسائل را با کدخدا حل کنیم اما نظر آقا این است که کلید حل مشکلات ما صرفه‌جویی دولت و ملت است.


[ چهارشنبه 94/3/20 ] [ 9:25 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]
گروه تروریستی داعش در راستای اقدامات تروریستی خود از گوشی‌های هوشمند برای هدف‌گیری و درجه‌یابی توپ‌های خود بهره می‌برد.

* از سوی گروه تروریستی داعش تصاویری منتشر شده که در حال بمباران برخی مناطق عراق از جمله فلوجه با استفاده از توپ‌های دست ساز 220 میلیمتری است. در این تصاویر استفاده‌های جدید از گوشی‌های هوشمند قابل توجه است که از آنها برای هدف‌گیری و درجه‌یابی توپ‌های خود استفاده می‌کنند.

گفتنی است که داعش در سوریه نیز از این شیوه برای به اصطلاح پیدا کردن گرای مناطق مورد هدف استفاده می‌کند که انتشار تصاویری از استفاده تروریست‌ها از آیپدهای شرکت اپل باعث شده بود تا این شرکت صادرات خود به کشورهای عراق و سوریه به دلیل استفاده تروریستی از این محصولات را مورد بازنگری قرار دهد.

 


استفاده جدید تروریست‌ها از گوشی‌های هوشمند

 

برچسب‌ها:

[ چهارشنبه 94/3/20 ] [ 9:22 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]

تحریف شخصیت امام خمینی رحمت الله علیه و راه مقابله با آن

افسران - تحریف شخصیت امام خمینی رحمت الله علیه و راه مقابله با آن

bahseroozتبیین اصول و مبانی فکری و همچنین معرفی ویژگی‌های فردی شخصیت‌های بزرگ تاریخ به‌دلیل وجود خطر از ضروریات ماندگاری آنها به‌شمار می‌آید. در این بین نیز از این قاعده مستثنی نیست. در سال‌های اخیر بیان بحث برانگیز و از امام راحل توسط شخصیت‌ها و برخی از نزدیکان ایشان با بازتاب‌ها و واکنش‌هایی در جامعه همراه بوده است که از این رو خطر تحریف اصول و مبانی فکری امام بیش از هر زمان دیگر احساس می‌شود.
بسیاری نیز بر این باورند که ناشی از رفتار مسئولان به دلیل ملموس بودن آن، آثاری بسیار مخرب‌تر از نقل خاطره برجای می‌گذارد.

به نظر شما مهم‌ترین هدف تحریف شخصیت امام خمینی (ره) چیست؟
تحریف عملی راه و مبانی فکری امام خمینی (ره) را خطرناک‌تر می‌دانید یا نقل خاطره؟ تا چه اندازه مسئولان فعلی اجرایی کشور را پایبند اصول قطعی امام خمینی (ره) همچون دانستن آمریکا و دفاع از مظلوم می‌دانید؟

در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه طی بیاناتی ضمن گوشزد کردن خطر تحریف شخصیت امام راحل فرمودند: «تحریف شخصیت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملّت ایران است». ایشان مهم‌ترین اصول امام خمینی را اینگونه برشمردند:
- اثبات و نفی
- اعتماد به وعده‌ی الهی و بی‌اعتمادی به قدرتهای مستکبر و زورگوی جهانی
- اعتقاد به اراده مردم و نیروی مردم و مخالفت با تمرکزهای دولتی
- حمایت از محرومان و و مخالفت با خوی کاخ‌نشینی
- مخالفت صریح با جبهه‌ی قلدران بین المللی و مستکبران
- اعتقاد به و رد سلطه پذیری
- تکیه بر
ایشان همچنین فرمودند: «اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملت ایران سیلی خواهد خورد».


[ سه شنبه 94/3/19 ] [ 8:56 صبح ] [ saba ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب